Valójában mennyi embere lehet Soros György-nek az EP-ben? Mi igaz és mi nem?
A Sargentini-jelentés elfogadását, és 7-es cikkely indítását Magyarország ellen a Fidesz az M1-en Soros György kicsinyes bosszújának nevezte, amiért nem vagyunk hajlandóak együtt élni a menekültjeivel. Azt állítják, Soros emberei szavazták meg azt a jelentést, ami azt jelenti, hogy az Európai Parlament képviselőinek a 2/3-át megvette kilóra.
Ebből mi igaz szerintetek? Hogy lehet ennyi pénze valakinek, hogy egész Európát megvegye kilóra, csak azért, hogy a magyarokon bosszút álljon?
Ha végignézted a Sargentini vitát, akkor minden, a jelentést ellenző, külföldi képviselő szájából elhangzott, hogy Magyarország ezt a migrációs politikájáért kapja. Volt, akik konkrétan Sorost is nevesítették, szóval ez nem magyar kitaláció.
Ha nem hiszed, nézd meg videón!
Te sem gondolod komolyan h ez igaz? :D
Ezt mondja Viktor, mert ez jól hangzik.
A valóság az, hogy mást gondolnak a bevándorlásról, más szempontokat tartanak fontosnak. Fontosabb az emberség nekik, meg nyilván olcsó munkaerő... nem vagyok szakértő. De az hogy egy ember megveszi fél európát, de épp a magyarokat nem az nevetséges.
1#
A bevándorlás rész 1 pont volt a SJ-ben. Volt többi 11 ha jól emlékszem. Aminek semmi köze nem volt a bevándorláshoz.
1-es vagyok
Olvasd el szép lassan mit írtam, talán felfogod!
Nem a jelentést elemezgettem, hanem, ... és itt nem ismétlem önmagam.
A jelentés egy koncepciós eljárás a migránspolitikánk miatt, ami az EU képviselők szájából is elhangzott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!