Látjátok, van még remény, mert van ahol befogadnák a menekülteket, csak nálunk ilyen elutasítók az emberek, de ne adja a SORSOTOK, hogy menekülni kelljen, mert jól esne ha befogadnának?
A délszláv háborúk idején, vagy pl. '99 - ben (koszovoi válság, NATO bombázás, Orbán volt a góré akkor) mindenkit befogadtunk.
De azt nem látom miért kéne afgánokat, szíreket stb. befogadnunk?
XDD még az a kép a főcím alatt :"D
istenem de szánalmasak ezek a baloldali médiák...
amúgy a kérdés nyilván egy komolytalan ember agyszüleménye, nem akarom elhinni hogy manapság van aki még vevő az ilyesmire?
Látjuk.
Pont ezért jönnek a hollandok-németek-svédek stb Mo-ra, miután nem tettek a saját hazájukért.
A Balatonfelvidéken már lassan több a német, mint más, az Ipolyságban a hollandok vannak, stb.
A "menekült"-ség meg egy nagy csalás volt a kezdettől fogva. Már az 50-es években is emberkereskedelemre használták, aki munkaképes ingyen szerzett új adófizető volt, az megfelelt menekültnek. Ma meg a 3 év múlva -következő szavazáskor- x-elni képes új szavazók beszerzése a kereskedelmi értéke a menekültségnek.
A magyarokat mindenütt tárt karokkal fogadják a világban, mert jó munkaerők, beilleszkednek, zömével nyelvet is beszélnek és XXI-ik századi, európai emberek, akik nem akarják felrobbantani, vagy elvágni emberek torkát.
Tehát én nem aggódom, ha menekülnöm kellene, akár családostól.
(és most ne gyertek azzal, hogy magyarországi cigányok miket követnek el a világban, mert nem releváns!)
Ha ez nem egy trollkérdés,akkor olvasgass még egy kicsit alternatív hírportálokon is,főleg külföldi vidéki lapokat,akár googli fordítóval,hogy ne maradj ilyen hülye.
Egyébként én is úgy hallottam,hogy Sopron közelében is egyre több a német család..
Kérdező, ne ezeken szenvedj!
Tele vannak az intézetek cigánygyerekekkel, vegyél ki vagy 6-ot, neveld és integráld őket a normális, becsületes életre.
Vagy szedj össze hajléktalanokat és azokat integráld, mert azok is rászorulnának és máris tettél itthon valamit a világ jobbrafordulásáért.
Ne otthon a fotelből sápítozz, mert az a legkönnyebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!