A kormány média origónál undorítóbb weblap létezik?
Nagyon igénytelen, szar klik vadász hazug cikkek össze vissza. Pl Szenzáció! Halálra gázolta a nőt a kocsi! Rákattolsz és miről szól a cikk? 2 Sorban leírják hogy valahol halálra gázolt valakit egy autó.
Ennek aztán van hír értéke! Utána jön az hogy melyik celeb a legnagyobb rib4nc stb.
A figyelő meg a ripost még az origónál is alább van :P
Azért az ott dolgozó újságíróknak sem lehet könnyű, ennyi cenzúrázott hazugságot kitalálni/írni..
Pocsék lelkiviláguk lehet.
@10: a politikai nézet/oldal az egy dologb a színvonal pedig egy másik. A kettő nem függ össze. A politikai ellenfél is tud minőségi újságírást végezni és az én oldalamon álló is tud szemetet...
Itt most nem arról volt szó, hogy egyetértek-e vele vagy sem, hanem hogy szakmailag milyen minőséget állít elő.
Skála nálam legxarabbtól legjobbig:
Ripost<Origó<kurucz.info<888<444<alfahír<hvg<index.
Én is konzervatív vagyok, de az Origó és társai búlvár. Az Index egy fokkal jobb. Ott legalább nem habzó szájú veszett gyűlölködés megy non-stop.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!