Vona lassan fél éve sajtóperekből él? És Még O. V. csodálkozik a Sargentini jelentésen?
Tévedés, nekik nem a kormányváltás volt a céljuk, csak a parlamenti egyensúly megteremtése, ami most meg is fog történni.
De mi a franc közöd van neked, vagy nekem a svédekhez, különösen ezalatt a kérdés alatt?
Annyira nem csodálkozik, mint amennyire előadja.
"Hát miből éljen egy bukott politikus? Dolgozni fárasztó."
Tudja ezt Orbán is. Életében nem is volt egy munkahelye sem...
Nem tudom, ha rólad hazudnának minden nap több millió embernek aljasságokat, vádolnának meg olyanokkal amiknek közül nincs a valósághoz (meleg, Sorosbérenc, stb.), akkor szerintem az lenne a minimum hogy a gatyát is lepereled róluk.
Az, hogy Vona jól megél a pereiből, mert annyi kártérítést ítélnek meg neki, az nem rá nézve gáz, hanem a fideszes sajtóra, akik ennyit hazudnak.
És az is durva, hogy a fideszeseknek itt a bizonyíték, amit a magyar bíróság mondott ki, hogy a fideszmédia 0-24 hazudik, és a fideszesek mégis továbbra is mindent elhisznek nekik és áhítattal isszák minden szavukat. Na EZ az ami tényleg gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!