Nem igaz, a bérek kétszámjegyű mértékban növekednek az utóbbi időben, az infláció meg olyan 3% körül van.
2018. szept. 19. 16:03
3/18 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy 8 évvel ezelőtt 120 forint volt egy kiló kenyér és 100 forint egy liter tej.
Mik vannak!?
2018. szept. 19. 16:05
4/18 anonim válasza:
Nos Kérdező, evidens hogy ez a bérnövelés csak mókusvakítás volt, hogy a butább birkákat meg lehessen vezetni vele. Gyakorlati haszna kereken nulla volt. Emelték a béreket, cserébe romlott egy jót a forint, eredő = 0.
2018. szept. 19. 16:11
5/18 anonim válasza:
A 8 általánossal és szakmunkással rendelkező szavazóik elhiszik.
Meg azok az észlények is,akik 200 ezret keresnek,és hű de jól járnak az egykulccsal:D
Az ilyeneknek elég annyit írni,hogy ennyi meg annyi az átlagkereset,a birkáknak meg sem fordul a fejében,hogy vajon ő jobban él-e,mint eddig.
A lakhatási költségek köszönhetően az egykulcsos adónak és a CSOK-nak sokkal drágábbak,ez mindenkit érintenek.
Ezzel is csak azok jártak jól,akiknek 1-nél több ingatlanjuk van.
Fiaim, itt van előttem egy Tesco újság, szívesen be is linkelem, de inkább csak pár adat.
Trappista sajt 1099 Ft/kg
Csirkecomb 469ft/kg
Doboz Hell 150ft
Soha nem vettem 550 ért sajtot, se 240 forintért combot se Hellt 70 forintért.
2018. szept. 19. 16:24
8/18 anonim válasza:
És,szerinted a fizetések duplájára emelkedtek?
2018. szept. 19. 16:29
9/18 A kérdező kommentje:
Hát én pedig ettem étteremben 1500-ért most 3000 és hívtam gázszerelőt ki 6000-ért átnézetni és most 12000.- ennyi.
2018. szept. 19. 16:30
10/18 anonim válasza:
Ez a Fidesz kommunikáció, mindig olyan féligazságokat nyomnak propagandába ami jó színben tünteti fel őket. A másik felét ha hozzáteszed az igazságnak kiderül, hogy csődöt mondtak és még a válság idején is jobbat produkált a maszop kormány. Ha megfigyeled itt is ugyanezt nyomják a fidesz szavazói, mindig csak egy bizonyos részéről akarnak tudomást venni a kormányuk minden ténykedésének, ami gáz azt nagylelkűen feledik vagy tagadják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!