Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mért van a médiában gyülölet...

Mért van a médiában gyülölet keltő propaganda a migránsok ellen? Mért úszítsák a embereket arra hogy gyülöljék a migránsokat?

Figyelt kérdés

Mért van a médiában gyülölet keltő propaganda a migránsok ellen? Mért úszítsák a embereket arra hogy gyülöljék a migránsokat mért ijeszgetik azzal őket hogy lebontsák a kerítést és beengedik őket Magyarországra? Azért szegényeknek nagyon rossz kilátástalan a életük inkább segíteni kellenne nekik.

Felfoghatatlan hogy a 21.dik században ilyen megtörténhet hogy polgárháborús úszitást csinál a kormány a médiában.

2018. szept. 17. 11:29
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Aztán miért kell nekünk feltétlenül állandóan szaporodni?

Azért, hogy továbbra is a TB és a nyugdíj befolyó összegéből finanszírozzák a vasutat, meg egyéb költséges veszteséges hóbelevancot? Egyszer arra is fordíthatják, uram bocsá, kipótolhatják, amire kell.

Na és ha fogyunk egy kicsit, miért baj az neked?

Aki akar kimehet külföldre, de a tapasztalat szerint levesen maradnak végleg kint, nem keresnek azok olyan jól, hogy házat vehessenek, meg még tényleg holland és német nyugdíjasok is szívesen telepednek meg hazánkban, mert nem is olyan rossz az, tudom mit beszélek, éveket voltam külföldön, itthon háromszobás lakásom van, kint meg... nem is mondom, de elképzelheted, nem volt jó ebből a szempontból.

Az embernek mégis a hazája, mindenütt jó, de legjobb otthon.

Minek nekünk mindenféle idegen nép, tömegestől?

Addig amíg nincsenek egy csomóan, még lehet talán velük bírni, de egy határ felett lehetetlen, akkor törne ki az igazi gyűlölködés, mert ne gondold, hogy a magyar olyan jámbor, ahogy látszik.

Münchenben három oktoberfestet láttam, ott laktunk egy sarokra tőle, nemegyszer ki is mentem, de ott vonult el a nép az ablakom alatt, nos képzelj el egy részeg tömeget és soha nem láttam verekedést.

Bezzeg itthon, egy jóféle kis búcsú nem múlhat el bunyó nélkül, ahol pia van, ott gyakori a balhé, nálunk sebtében lekaszabolnák a késes afgánokat.

Sejtem, hogy azért akarják keverni a népet, hogy ne legyenek külön blokkokban, mert a tömegpusztító fegyverek korában ez nem sok jót vetít elő, de az is lehet, hogy pont a keveredés hozza elő a durva szembenállást, a konfrontációt, főleg az Iszlámmal, mert az nekünk sehogyan sem fekszik.

2018. szept. 28. 00:01
 42/48 A kérdező kommentje:

41: ha te éveket voltál kint külföldön akkor te ne beszélj mert te is migráns voltál.

Gazdasági migráns.

Ezek az emberek is azért jönnek európába hogy jobb életük legyen több pénzt keressenek.

2018. szept. 28. 10:32
 43/48 anonim ***** válasza:

És? Az európai szociális rendszer szerinted meg tudja oldani "hogy jobban keressenek"? Talán a mérhetetlen túlnépesedést kellene visszafogniuk.

https://www.youtube.com/watch?v=2CZ8fejXB7Y

2018. szept. 28. 11:48
 44/48 anonim ***** válasza:

Én soha nem voltam migráns, vendégmunkás voltam, ami óriási különbség.

Amikor először kimentem, tartózkodási engedélyt kaptam, együtt a munkavállalási engedéllyel, csak így adták meg, és három havonta hosszabbították.

A munkavállalás is csupán egyetlen gyárhoz szólt.

Kapni a német államtól soha semmit nem kaptam, csak fizettem az adókat, még a legparányibb költséget, a szállásomat, ételemet is nekem kellett állni, vagy a cégemnek.

Ezzel az erővel a turistára is mondhatod. hogy migráns.

2018. szept. 28. 13:36
 45/48 A kérdező kommentje:
19. Úgy látszik rád hatot a kormány és a média agymosása.
2018. okt. 4. 14:05
 46/48 Alex Fly ***** válasza:
@44: azaz te innen Magyarországról jártál be dolgozni Németországba?
2018. okt. 4. 16:21
 47/48 anonim ***** válasza:

Nem, többnyire magyar cégtől voltam kint, akik fizették a szállást, magyar munkahelyem volt, lényegében csak napidíjat kaptam, bár a munkavégzés Németországban volt, de magyar fizetést kaptam, minimálbért természetesen.

A napidíj volt Márkában, meg később Euróban.

Kevesebb, mint egy évet közvetlenül a német munkaerőpiacon dolgoztam, német cégnél, akkor magam finanszíroztam mindent.

Kéthetenként jártam hétvégén haza.

Jó pár évig csináltam, tudom mit beszélek.

2018. okt. 4. 16:54
 48/48 Alex Fly ***** válasza:

Tehát általában kiküldetésben voltál; ezenkívül kb egy évig voltál migráns.

Akkor meg mit tagadod?

2018. okt. 4. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!