Csak akkor, ha a e muszlimok túlságosan ki is mutatják, hogy muszlimok, gettóba tömörülnek, esetleg szélsőségesek.
Különben meg nem.
Hogy jött ki, hogy a fele?
Amúgy szerintem a többség nem utálja, inkább fél. Teljesen idegen kultúra, sokan agresszívek köztük. Ha csak a muszlimok 1%ka radikális akkor is hatalmas pusztítást tudnak csinálni. Értem én, hogy fontos a vallásszabadság, de a muszlimokra miért nem igaz? Semmibe veszik a más vallásúakat és a nőket, eltiporják az alapvető jogaikat. Sajnos a többség nem fog beilleszkedni. Ha annyira nincs félni valónk álljanak fel a muszlimok és szólítsák fel a társaikat, hogy illeszkedjenek be. Csak éppen ez nem fog megtörténni, mert még egymástól is félnek. Akkor mi miért ne félnénk?
Gondolom te ugyanez a fogyatékos "statisztikus" vagy, aki az ilyen kérdéseket felteszi:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__94..
Javaslok még egy pár témát:
Budapest fele utálja a
- második emeleti lakókat,
- a sárga cipősöket
- a kiskutyásokat
- a nagy macskásokat
- a kéményseprőket
- a káposztás cvekedlit
- a fogtechnikusokat
- a mézeskalácsosokat,
- ... stb
Szerintem egész Magyarország szereti őket.
Sülve, főve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!