Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan legyek igazi fideszes?

Hogyan legyek igazi fideszes?

Figyelt kérdés

Próbálok fideszessé válni, eddig nem sok sikerrel. Szoktam gondolkodni, nem csak origót olvasok, nem szeretem tiszta szívemből Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Uramat, viszont azt már megtanultam, hogy kell helyesen írni a nevét, ahogy láthatjátok. Nem szeretem ha a számba szarnak és a szemem láttára lopnak meg. Stb.

Viszont van pár dolog, amit már megtanultam:

Nem félünk és nem fázunk, Orbán Viktor a Királyunk!

Félek a migráncsoktól, az EU-tól és Sorostól! :S

Nem érdekel hogy romokban az egészségügy és az oktatás, ami engem nem is érint. Leszarom hogy stadionokat építenek a pénzemből értelmes dolgok helyett.

Eddig nagyjából ennyi.

Segítsetek, hogy válhatna belőlem igazi fideszes?

2018. szept. 15. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

2011 ben hivatalosan is elhagyta a doktori titulust.

Mellesleg ezek a provokációk amik itt mennek napról napra alacsonyabb színvonalúak, erőltessétek meg magatokat hogy a vicceiteken röhögjünk legalább és ne az értelmi szinteteken

2018. szept. 15. 13:06
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Én se bigót fideszesek akarok lenni, úgyis 30 évig ők lesznek hatalmon, ezt közölték.

Ezért én is leírom a teljes nevét, hogy Doktor Orbán Viktor miniszterelnök uram.

2018. szept. 15. 13:10
 3/4 anonim ***** válasza:
80%
"Szoktam gondolkodni" Na itt a baj!
2018. szept. 15. 13:10
 4/4 Molyember ***** válasza:
76%
Kezdj el keményen inni. Emiatt nem lesz munkád, nem lesz pénzed, így szívből örülsz majd a krumpliosztásnak, továbbá a sikertelenséged miatt megnyílik a szíved a gyűlölködés felé, ami nagyon fontos. Nálunk keresztényi kötelesség utálni és lenézni mindenkit. Az indokot majd elmondják neked a fideszes újságírók.
2018. szept. 15. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!