A FIDESZESEK miniszterelnök ura Doktor Orbán Viktor miniszterelnök úr, miért mondta azt, hogy zsoldosok támadtak rá Magyarországra?
Szép kis magyarázkodás fideszes, de ti mindent megmagyaráztok, szóval nem adok a szavadra.
Én inkább Doktor orbán Viktor uramnak hiszek.
Én is neki hiszek, de nem mondott ilyet!
De ha te tudod egy icipici linkecskével bizonyítani, hogy azt mondta, hogy:
" Zsoldosok támadtak rá Magyarországra!'
(Így, múltidőben és ezzel a tartalommal!)
Akkor egy szavam nem lesz!
A kérdező egy neoprimitív fidióta nyaligátor, aki ha nem kérdezne hülyeségeket, akkor éhen halna...
Íme a kérdései: (ez hülyébb mint a gazdája!)
Dr. Orbán Viktor miniszterelnök urunk hogyan képes ezt a rengeteg emberfeletti munkát elvégezni, amit értünk tesz?
Önök mit gondolnak Orbán Viktor Miniszterelnök Úr politikai tevékenységeiről?
Tisztelt fórumozók! Mit gondolnak Orbán Viktor Miniszterelnök Úr tud nyugodtan aludni?
Csak szerintem jó miniszterelnök Orbán Viktor Miniszterelnök Úr?
Néhány fideszes társam, miért nem képes itt leírni tisztességesen a miniszterelnök nevét? A tisztességes megnevezése:Dr. Orbán Viktor miniszterelnök úr!
Dr. Orbán Viktor miniszterelnök uramnak, milyen megítélése lehet az USA állampolgárai között?
A kérdező (*Tepertő*! elvtárs) kérdései, arra irányul, hogy gúnyt űzzön Dr. Orbán Viktor miniszterelnők úrból, és a fideszesekből.
Nem titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!