Miért nincsenek tüntetések mostanában Magyarországon? Miért nem sztrájkolnak az emberek, mint 2010 előtt?
"15-ös szerintem ez hasonló mint a munkahely vagy párkeresés.Pihentetni lehet egy kicsit,de feladni nem.Ha feladjuk,befejeztük."
Szerintem már ez a nép feladta. Aki nem adta fel, az kinn van külföldön, aki itt maradt mint én, csak elvegetál és beveszi a leszarom tablettát, meg várja a halált. Már nagyon senki nem akar dolgozni, nincs értelme.
#24 mi az uralkodás első szabálya?
MINDENÉRT te vagy a felelős.
Erről pedig ennyit, ide egy pontot kérek.
mert semmi értelme, a kormány szarik az emberek fejére egy jó nagyot, aki pedig kicsivel hangosabb az átlagnál, szétveretik a TEKkel...ahogy minden diktatúrában szokás
rengetegen volnának akik elmennének tüntetni, ha garantált lenne, hogy a zsernyákok nem éleslőszerrel állnak neki tömeget oszlatni...
"Vagy talán anarchizmust szeretnél látni mint Gyurcsány idején, mert nem ugyanaz a kettő."
kisapám, annak az "anarchizmusnak" köszönheted hogy a Gyurcsótány lemondott, és nem a hatodik államcsődünket éljük, csak mondom...
a mínuszt pedig kaptad
"Kérdező, egy nem jóléti társadalomban, amilyen a magyar mennyire az állam hibája hogy valaki keveset keres és mennyire az egyéné?"
lássuk csak...tekintve hogy az állambácsi verte szét a gazdaságot, a munkahelyeket, és úgy nagyjából mindenben benne van a keze, így nem az egyén hibája
"Ezt nem lehet csak az állam nyakába varrni ha valaki alulképzett, iskolázatlan, nem versenyképes a szakmája"
azt viszont igen, ha nem létesül nekik elegendő munkahely
hogy is volt az az 1 millió munkahelyes ígéret amit a Viktátor anno harsogott?
ilyenkor az összes Fidióta-nyalóka memóriája zárlatos lesz hirtelen...
te is kaptad a mínuszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!