Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor törlik el végre a...

Mikor törlik el végre a szociális rendszert? Mióta erköcsös a másik pénztárcájából költekezni? Miért keverjük össze a rablást a segítségnyújtással?

Figyelt kérdés
2018. szept. 10. 14:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem csak gonosz vagy, de buta is. Én csak arról beszéltem, hogy rabolni bűn, nem arról, hogy kinek hogyan érdemes vagy nem érdemes segíteni.

Egyébként meggyőződésem, hogy szociális rendszer nélkül, tized ennyi szegény lenne. Úgy értve, hogy azok akik most szegények, sokkal jobban élnének. Szociális programok mellett csak azok kardoskodnak, akik nem értik a gazdasági összefüggéseket. És sajnos pont a hozzád hasonló ügyeletes "jóakarók" teszik tönkre milliók életét!

2018. szept. 10. 22:10
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is jobb volna ha két évig nem kapna senki fizetést és kitisztázni minden nyugdíjas befizetését amit 45 év alatt kinyögött visszaadni, aztán ott a tiszta lap, mert így van aki meg sem éri, van aki egy fél évig kap valamit....
2018. szept. 10. 22:21
 13/13 anonim ***** válasza:
90%
Vannak a Földön olyan országok, ahol nincs, vagy alig van szociális háló. Mért nem költözöl oda?
2018. szept. 11. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!