Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Orbán Ráhel 12 milliós karórát hord? Érdekes ez a fidesz, az urizálás csak addig zavarta őket, ameddig ellenzékben voltak.

Figyelt kérdés

2018. szept. 9. 14:54
1 2 3 4 5 6
 11/53 tgt ***** válasza:
77%

Jól menő vállalkozó a férje, persze...

[link]

2018. szept. 9. 15:46
 12/53 anonim ***** válasza:
32%

Utálod az Orbánt ez érthető de most miért kell a gyerekeit buzerálni?

Gyurcsányt sem szokták bsztatni azzal hogy ilyen meg olyan gyereke van.

Azért van egy határ a politikai mocskolódásban is ettől-eddig. Gondolom neked sem esik jól ha valaki szidja az édesanyád hát ez sem külömb attól

2018. szept. 9. 15:51
 13/53 anonim ***** válasza:
27%

Kösz 10-es, hogy megosztottad, legalább látszik, hogy az órája nem az az óra.

Bár én nem látok benne semmi extrát, hogy egy többdiplomás vállalkozó nő, akinek a férje is jól menő vállalkozó, az apja miniszterelnök, esetleg milliókat érő órát hord.

Vagy ezt csak Berki Krisztián, vagy hajdú Péter teheti?

A ruhája, cipője, táskája is márkás?

Na bumm! Vagy ez csak a celeb ringyók privilégiuma?

2018. szept. 9. 15:51
 14/53 anonim ***** válasza:
72%
15:51: persze Vona Gáborra lehetett a Terry Blacket uszítani, az nem volt gond, ugye.
2018. szept. 9. 15:52
 15/53 anonim ***** válasza:
77%
Komoly kompromisszumokra képes ez a szerencsétlen tiborc, pedig a koporsóba mellé is csak a két kezét fogják tenni....
2018. szept. 9. 15:55
 16/53 anonim ***** válasza:
22%

Nem tudom mit akarsz 14-es!

Hogy jön ide Vona, meg Terry Black?

2018. szept. 9. 16:04
 17/53 anonim ***** válasza:
72%

Senkinek semmi köze hozzá, magánügy! Megdolgozott érte becsületesen, három váltásban, kemény munkával!

Ő egy saját lábán álló árlagos magyar kismama, aki néha tárgyalgat Bahreinben az ország nevében, de hát melyik háziasszonnyal nem fordul ez elő néha, nem igaz?

Én is keresem, keresem az asszonyt néha, tűvé teszem a házat, már arra is gondoltam, hogy megcsal netalán, de nagyon megnyugodtam, amikor végre hazajött és közölte, hogy csak vásárolni volt, aztán belekeveredett valahogy egy arab országgal való diplomáciai tárgyalásba, és elhúzódott a dolog.

Szóval ne turkáljon senki egy saját lábán álló magánember magánéletében! És egyáltalán: egy 12 milliós óra mióta kirívó eset, minden második magyar háziasszonynak olyan van!

2018. szept. 9. 16:16
 18/53 anonim ***** válasza:
31%
Ki francot érdekel? Ezért bukott az ellenzék, mert ilyen marhaságokkal jöttek, senkinek nem éri el már az ingerküszöbét a 68. hír, hogy mennyit keres Mészáros, meg milyen drága bugyi van Ráhelen.
2018. szept. 9. 16:28
 19/53 anonim ***** válasza:
27%
Neked mi a franc közöd van ahhoz, hogy ki milyen értékben hord ékszereket vagy ruhákat? Kinek képzeled te magad? Mész az utcán és beszólogatsz random külföldieknek, hogy vedd le a lakosztot vagy mi? Idióta gyökér...
2018. szept. 9. 16:39
 20/53 anonim ***** válasza:
78%
#19 az a köze, hogy a tőle, és a többi adófizetőtől lopott pénzből vette meg, na meg ők papoltak nemrég urizálásról is.
2018. szept. 9. 17:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!