Komolyan mit akar kezdeni a Fidesz a magyar egészségügyel?
"De majd jönnek a Fidesz-fanok és berakják a listát, hogy mi minden változott pozitív irányba ez ügyben is..."
Magyar Idők, M1, fidesz.hu, Pestis Srácok, Ripost, Origo, Lokál stb... ezeket a cikkeket mellékelnék majd :D
Ekkor a béremelés még nem volt az egészségügyben mint az elmúlt években.Összes vidéki Kórházat felújították,eszközöket kicserélték.Indul a népegészségügyi program,szűrésekkel például a daganatos betegségeknél.
Nem tudunk jelenleg több pénzt költeni,nem tudunk versenyezni a nyugati bérekkel.A többletpénzt valahonnan be kell szedni,szerintem a potyautasokat ki kellene zárni a rendszerből,ma havonta több százezren úgy vesznek igénybe ellátást,hogy nem fizetnek eü járadékot.Illetve én a 2,7 millió nyugdíjassal is fizettetnék havi 5-10 ezer forint eü járulékot,mert ők veszik leginkább igénybe az egészségügyi ellátást,miközben nem járulnak hozzá a kiadásokhoz.
"ma havonta több százezren úgy vesznek igénybe ellátást,hogy nem fizetnek eü járadékot.Illetve én a 2,7 millió nyugdíjassal is fizettetnék havi 5-10 ezer forint eü járulékot,mert ők veszik leginkább igénybe az egészségügyi ellátást,miközben nem járulnak hozzá a kiadásokhoz."
És ezt te honnan tudod ilyen mérnöki pontossággal? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!