Szerintetek is fizetett fidesz kommentelők is dolgoznak itt?
Figyelt kérdés
Csak nézem a válaszokat, kb mintha az 1ik m1 híradós megróbálná bebizonyítani hogy mennyire jó a fidesz, meg Magyarország európa legélhetőbb országa. Köztudott hogy nyugat-eu ban 5-6-7xes életszínvonal van, de a kommentelők be akarják bizonyítani hogy ez nem igaz.2018. szept. 7. 12:07
11/17 anonim válasza:
"Szerintetek is fizetett fidesz kommentelők is dolgoznak itt?"
A magyar annyira idióta hogy ezt ingyen is megteszi.
A magyar 2 dolgot tud csinálni, inni, és politizálni, egyiket nem bírja, másikhoz meg h.ülye és kulturálatlan, persze egyikből se ismeri a mértéket.
M.o.-n nincs ilyen, elviekben a jobbiknál volt de azok akik közel ültek a tűzhöz, valami huszon, vagy harminc milla ment el így, de nincs bizonyíték.
12/17 anonim válasza:
Lehet, hogy van. De hogy az ellenzéki bérkommentelőkből több van, az biztos.
13/17 anonim válasza:
9
"de úgy gondoltam beszállok a mókuskerékbe"
Én is úgy látom, nagyon is beszálltál!
Valahogy azért nem írtál azóta?
Nem is csodálom,nem akarod égetni magad 0 %-al!
14/17 Libers Pertz válasza:
#13 szerinted mennyire érdekel, hogy hány százalékot ír ott lent? Felőlem lehet akár 0 is.
15/17 anonim válasza:
Igen, csak azért nem lehet észrevenni mert mindíg más a soros...
16/17 kretens válasza:
Ebben az országban nagy divat a másikat túlmagyarázni.Bérkommentelők meg szerintem minden nyilvános net-felületen van.Itt magyar magyarnak ellensége.Sok kérdésben mindig az van hogy ha nem az én nézetem az elfogadott akkor a másik már biztos csak rosszat akar.Lehet valaki okos és megtanulhat sok dolgot de az alap intelligencia az nem tanulható.Bizony sokan vannak akik sok információval rendelkeznek mert gyorsan tanulnak de amúgy meg megvan a sajátos ostobaságuk.Sajnos már egyre ritkább egy feltett kérdésben a különböző vélemények egymáshoz közelitése vagyis megkeresni azokat a szálakat amik összekötnek és egy közös konzekvencián keresztül egy elfogadható közös vélemény megalkotása .Én például amikor parlamenti közvetitést nézek akkor már alap reflekszből tudom hogy most kabaréműsor következik.
17/17 anonim válasza:
Aki azt képzeli, ezt pénzért teszik, tanulmányozza kicsikét az 1950-es évek elejét. Nem lesz könnyű megérteni, miért volt annyi koncepciós per. A hatóságok nem tudtak volna ennyire kreatívak lenni. Ahhoz kellett az a sok irigy önkéntes, aki némi dicséretért bármit túllihegett. Most sincs másképp, ugyanazon emberek unokáiról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!