A "de az Orbán is azt csinálta! " az miért érv mindenre a balosoktól? Ha valami rossz, akkor nem mindegy ki csinálta még ugyanazt?
Példa az nincs, csak a Gyurcsányozás.
Félnek tőle, mint a pestistől
"Példa az nincs, csak a Gyurcsányozás.
Félnek tőle, mint a pestistől"
Ha rajtam múlna Gyurcsány és Orbán cellatársak lennének életfogytiglanon. Egyiktől se félek. A kérdésemet az miatt írtam ki, mert csomó itteni kérdésemre (meg mások kérdéseinél is ezt látom) menekültválsággal, meg adókkal kapcsolatban a balosok bejöttek hőzöngeni, h "de mer az Orbán is ezt csinálta". Szóval míg elvi alapon kérdőjelezek meg valamit mások törzsi szinten érvelnek meg mutogatnak.
"Gyurcsánynak mi volt a "bűne", kérdező?"
Államista szemszögből: Gyurcsány ideje alatt is évente százmilliárdokat nyúltak le a politikusok és holdudvaraik Gyurcsány tudtával és jóváhagyásával. Éppen úgy, mint ahogy most Orbánnál. Ezért minimum életfogytiglan jár.
Libertárius szembszögből: Én minden politikust lecsukatnék és örök rabmunkára köteleznék, aki a szociális rendszer működtetését támogatja, vagy jóváhagyja. Az egész egy nagy fosztogató, parazita hálózat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!