Nem lenne jobb leszámolni a gyűlöletkampánnyal és befogadni a migránsokat?
Szabályosan bárki jöhet Magyarországra élni, dolgozni. Vannak legális módok. Azt kell végigjárni. Én is külföldön dolgozom, elintéztem mindent hivatalosan.
Persze, lehetnek kizáró okok is. Semmittevőkre, ne adj' isten bűnözőkre nincs szükségünk.
Embereknek emberek, de nem ugyanolyanok. Más a kultúrájuk, más a vallásuk, másként élnek, mások az értékeik.
És ezek nem igazán kompatibilisek az európai életmóddal.
A baj az, hogy továbbra is olyan módon akarnak élni itt Európában, mint odahaza, sőt, úgy gondolják, hogy minekünk is úgy kellene élnünk. Tulajdonképpen nem is értem, miért jönnek egy olyan kultúrába, amit nem éreznek a sajátjuknak. És a gyerekeik, unokáik sem.
Be kell engedni azokat, akik rá vannak szorulva? Szerinted kik vannak rászorulva? És hány embert kellene beengedni?
A világ háromnegyede rosszabbul él, mint az európai. Mind ide kellene csődíteni őket? A világ legkisebb kontinensére? Mert rá vannak szorulva?
Bocs,de nekem nem kell egy olyan kultúrából emberyahol a nőket kutyáknak nézik,burkát kell viselniük stb.
Esetleg akkor jöhetné ek ha normálisan ellenőrzik őket,és deportálnák őket néhány komolyabb bűncselekmény után,de az meg nem fog megtörténni.
#17 vagyok
Viszont a gyűlöletkampány leszámolását támogatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!