Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lenne jobb leszámolni a...

Nem lenne jobb leszámolni a gyűlöletkampánnyal és befogadni a migránsokat?

Figyelt kérdés
Ugyanolyan emberek, mint mi nem tudom miért kell fosni tőlük. Bekell engedni azokat akik rá vannak szorulva és emberségesen kéne velük bánni. Nem kéne hinni ennek a fasisztoid migráns uszításnak és nem kéne rettegni tőlük. Félelem csak gyűlölet szül és ez meglátszik a társadalmunkon is.
2018. szept. 4. 14:43
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
43%
Szólni kell nekik hogy ez magyar ország és elmenekülnek.
2018. szept. 4. 15:34
 12/35 anonim ***** válasza:
43%
Akkor te mért vagy még itt gyökszikém? Ja hogy mert ez Magyarország, máshol meg azért nem fenékig tejfel.
2018. szept. 4. 15:40
 13/35 anonim ***** válasza:
68%

Szabályosan bárki jöhet Magyarországra élni, dolgozni. Vannak legális módok. Azt kell végigjárni. Én is külföldön dolgozom, elintéztem mindent hivatalosan.

Persze, lehetnek kizáró okok is. Semmittevőkre, ne adj' isten bűnözőkre nincs szükségünk.

2018. szept. 4. 15:50
 14/35 anonim ***** válasza:
80%

Embereknek emberek, de nem ugyanolyanok. Más a kultúrájuk, más a vallásuk, másként élnek, mások az értékeik.

És ezek nem igazán kompatibilisek az európai életmóddal.

A baj az, hogy továbbra is olyan módon akarnak élni itt Európában, mint odahaza, sőt, úgy gondolják, hogy minekünk is úgy kellene élnünk. Tulajdonképpen nem is értem, miért jönnek egy olyan kultúrába, amit nem éreznek a sajátjuknak. És a gyerekeik, unokáik sem.

Be kell engedni azokat, akik rá vannak szorulva? Szerinted kik vannak rászorulva? És hány embert kellene beengedni?

A világ háromnegyede rosszabbul él, mint az európai. Mind ide kellene csődíteni őket? A világ legkisebb kontinensére? Mert rá vannak szorulva?

2018. szept. 4. 16:26
 15/35 anonim ***** válasza:
23%
a vilag haromnegyede? ppfff
2018. szept. 4. 16:40
 16/35 anonim ***** válasza:
62%

Bocs,de nekem nem kell egy olyan kultúrából emberyahol a nőket kutyáknak nézik,burkát kell viselniük stb.

Esetleg akkor jöhetné ek ha normálisan ellenőrzik őket,és deportálnák őket néhány komolyabb bűncselekmény után,de az meg nem fog megtörténni.

2018. szept. 4. 16:57
 17/35 anonim ***** válasza:
59%

#17 vagyok

Viszont a gyűlöletkampány leszámolását támogatom

2018. szept. 4. 16:58
 18/35 anonim ***** válasza:
43%
Abban igazad van hogy nagyon túl van tolva ez a migráns téma, a csapból is ez folyik és rohadt unalmas, sőt bőven a gyűlöletkeltés kategóriában van. De az igaz, hogy épp elég nagy az ingyenélők száma, akiket az állam tart el rajtuk kívül is, nem kell ide még több ezer munkanélkülit beengedni akik többségének eszük ágában sem lenne dolgozni. Ha menedéket kérnek mert valóban háborúból jönnek, akkor oké, DE mutasson fel útlevelet és mutasson egy kis hajlandóságot a beilleszkedésre, ha befogadják akkor meg legyen hálás érte, ne még ő akarjon diktálni. Az alap gondolata jó a kormánynak hogy ne jöjjön be mindenki ellenőrizetlenül és feltétel nélkül, de erre ami már most folyik erre semmi szükség. Félnek az emberek épp eléggé, nem kell ezt nap mint nap fokozni. Oké, nem jöttek be a migránsok, de úgy gondolom hogy van ennél nagyobb probléma is az országban amit meg kéne oldani és lenne mit reklámozni rajta, legalább annyit amennyit azt kell hogy a csúnya rossz migransok mennyi bajt OKOZNÁNAK, HA ITT LENNÉNEK.
2018. szept. 4. 17:09
 19/35 anonim ***** válasza:
19%
Kérdező légy te az első és fogadj be egy migránst. Ha túléled legalább az első hónapot, visszatérhetünk rá.
2018. szept. 4. 17:12
 20/35 anonim ***** válasza:
47%
Nem.
2018. szept. 4. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!