Önök mit gondolnak Orbán Viktor Miniszterelnök Úr politikai tevékenységeiről?
Figyelt kérdés
2018. szept. 1. 00:29
11/26 anonim válasza:
Korházak felélése,gazdagok gazdagodása,jellemtelen politikusok felemelése,szegénységet nem felszámolni akarás.
Ezek a főbb jellemzői a politikai tevékenykedésének.
Azt,hogy mit gondolok róla mint emberről nem kérdezted és azt nem is írom le csak egy szóban:Hazaáruló.
13/26 anonim válasza:
Nagyon karcsu, de ennyire képes!
Europa legmagasabb és legtöbb adoja mellett százezrek éheznek!
Aki a saját népét nem becsüli, az nem államférfi! Antall, Gyurcsány, Orbán: aTeremtö bosszuja a nemzetönkon!
14/26 anonim válasza:
Ha leírnám, a bolygóról is kitiltanának...
15/26 Bsxy válasza:
Én nem félek ki merem mondani akasztófán a helye.
17/26 anonim válasza:
Ezt a sok kretén libsi momentumos sz.rjankót itt!Gyerekek,így mindig GYÍK vállúak fogtok maradni! Gyerünk, munkára,kapára, kaszára fel,különben nem lesz mit zabálnotok!
18/26 anonim válasza:
"Gyerünk, munkára,kapára, kaszára fel,"
Menjetek.
Addig, amíg önként tehetitek!
19/26 Donát Sarkadi válasza:
Hát mostmar értem miért a Fidesz nyert megint és azok akik rá szavaztak megbánják még ezt ,sajnos hülyék és alapvető összefüggéseket nem látnak. Én vigyáznék a helyetekben mert egynap még arra ébredtek hogy tető ami alatt aludjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!