Amikor majd megérkeznek a jövőben Magyarországra a német, osztrák és holland menekültek, akkor hová fogjuk őket elhelyezni?
A magyarok is mind vissza fognak menekülni a hanyatló, migránslepte nyugatról és belakják az összes lakást.
Na de ha érkezik még hozzánk 10-20 millió nyugat-európai, azoknak hol lesz hely?
"Komolyan nem érzitek az iróniát a kérdésben? Óriási! :DDD"
Nehéz kiérezni belőle, mivel tucatjával vannak itt olyan elmeroggyantak, akik teljes komolysággal kérdeznek ilyeneket. Naponta.
Engem nem érdekel, hogy a liberálisok mit vizionálnak, de még az sem, hogy mit mond Orbán Viktor. Elég nekem látni - és eredetiben olvasni - a megszállt országok helyzetét, már ami átcsúszik a cenzúrán. Ha csak 5% is az esélye (nem pedig 95), hogy ez lesz Európa és benne a gyerekeim jövője, akkor az utolsó leheletemig tiltakozni fogok ellene! Akinek pedig ez valamiért vonzó, az mehet közéjük és élvezheti őket, senkinek nincs megtiltva!
És amikor bekövetkezik a legrosszabb, akkor senkit nem fog érdekelni nyugaton a jólét, ami akkor már nem is lesz jólét a millió segélyezett jóvoltából, hanem keres olyan országot, ahol biztonságban élhet a gyerekeivel, európai normák szerint. És ez legkevésbé sem a nyugdíjasokra vonatkozik!
Felőlem te úgy gondolkozol erről, ahogy akarsz, de nem akard nekem megszabni, hogy én hogy gondolkodjak erről!
Nem teszek be neked linkeket, mert még ha értenél is idegen nyelvet, akkor sem olvasnád el, mert mindenki hülye aki az illegális migráció ellenes, te tudod egyedül a tutit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!