Bogár Lászlót kilóra megvette a Fidesz és az Echo TV?
"Senkire nem szavaztam."
Akkor miért fáj, hogy elköteleződött a Fidesz mellett?
10.
Bár a kérdezőnek válaszoltam, de talán neked is jó helyre ment. :)
Akkor még egyszer. Valószínűleg nem azért "szereti" azt a pártot, amit láthatóan "szeret", mert egyezik a minelnökkel a zenei ízlésük, vagy egyformán szeretik a mazsolás kuglófot, hanem mert gyökvonás után egyeznek a gondolatok. Ezért is írtam, hogy fordítva ültök a lovon.
Vagytok sokan, akik úgy gondoljátok, aki a fideszre szavaz, az csak azért teszi, mert kimosták az agyát. Nem mondom, ilyen is van szép számmal mindkét oldalon, ők eldöntik magukban, hogy Soros félelmetesebb, vagy a stadionok. Jó esetben viszont az embernek van saját véleménye, és ehhez keres olyan pártot, ami leginkább képviseli azt hatalomra kerülve.
(Ezért is tartom öngyilkos próbálkozásnak az ellenzék részéről azt, ha szemlátomást nem az a szándékuk, hogy a választók akaratát képviseljék, hanem az, hogy hülyének állítsák be őket. De ez legyen az ő problémájuk.)
Bogár már az első Orbán-kormány Stratégiai Elemző Központjának vezetője volt. Igaz, hogy a szocializmus idején az MSZMP tagja volt, de hát akkor nem volt más párt :)A rendszerváltás után MDF-es volt, de 1998-tól már a fidesz embere. Persze az még a demokrata fidesz volt. Akkor Bogár Nemzetprogramjában még szerepelhetett pl. ez is:
Progresszív, többkulcsos személyi jövedelmi adó, példának hozta az 50-es évekbeli USA-t, ahol a legfelső adókulcs 90% volt; „aki az egykulcsos adórendszert követeli, az, ha úgy tetszik, nemzetvesztő gazember”.
Én régen is meghallgattam a mondókáját, és ma is. Kissé bogaras, de hát ugye nomen est omen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!