Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bogár Lászlót kilóra megvette...

Bogár Lászlót kilóra megvette a Fidesz és az Echo TV?

Figyelt kérdés
Nagyot csalódtam benne, mint ahogyan korábban Ákosban is. Az ember azt gondolná józan ésszel, hogy aki ilyen művelt, az felül tud emelkedni a politikán, átlát a dolgokon, és nem elfogult, nem köteleződik el egyik párt oldalán sem. Persze most is tisztelem, elismerem a tudását, de már nem tudok rá úgy tekinteni, mint korábban. Egyébként ugyanez vonatkozik Drábik Jánosra is, mert úgy látom, hogy ő is hajladozik a Fidesz irányá
2018. aug. 27. 16:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Senkire nem szavaztam."

Akkor miért fáj, hogy elköteleződött a Fidesz mellett?

2018. aug. 27. 17:41
 12/15 anonim ***** válasza:

10.

Bár a kérdezőnek válaszoltam, de talán neked is jó helyre ment. :)

Akkor még egyszer. Valószínűleg nem azért "szereti" azt a pártot, amit láthatóan "szeret", mert egyezik a minelnökkel a zenei ízlésük, vagy egyformán szeretik a mazsolás kuglófot, hanem mert gyökvonás után egyeznek a gondolatok. Ezért is írtam, hogy fordítva ültök a lovon.

Vagytok sokan, akik úgy gondoljátok, aki a fideszre szavaz, az csak azért teszi, mert kimosták az agyát. Nem mondom, ilyen is van szép számmal mindkét oldalon, ők eldöntik magukban, hogy Soros félelmetesebb, vagy a stadionok. Jó esetben viszont az embernek van saját véleménye, és ehhez keres olyan pártot, ami leginkább képviseli azt hatalomra kerülve.

(Ezért is tartom öngyilkos próbálkozásnak az ellenzék részéről azt, ha szemlátomást nem az a szándékuk, hogy a választók akaratát képviseljék, hanem az, hogy hülyének állítsák be őket. De ez legyen az ő problémájuk.)

2018. aug. 27. 18:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha visszafogottan viszonyulsz emberekhez (a jót és rosszat egyaránt képes vagy feltételezni róluk), akkor ritkábban fogsz csalódni. Nem ismertem Bogár professzor korábbi énjét, de a logorrhea kezd eluralkodni nála, ami már a csúcs utáni lejtőt mutatja.
2018. aug. 27. 18:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Én ezt értem, #12, és nyilván részrehajló lesz a kúrmányzat felé, a kritikái viszont ettől még rendben lesznek. Értsd: ha benyal a Fityisznek és ott a kakikulimász a szája szélén, attól még tényeket közölhet a másik oldalról.
2018. aug. 27. 18:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Bogár már az első Orbán-kormány Stratégiai Elemző Központjának vezetője volt. Igaz, hogy a szocializmus idején az MSZMP tagja volt, de hát akkor nem volt más párt :)A rendszerváltás után MDF-es volt, de 1998-tól már a fidesz embere. Persze az még a demokrata fidesz volt. Akkor Bogár Nemzetprogramjában még szerepelhetett pl. ez is:

Progresszív, többkulcsos személyi jövedelmi adó, példának hozta az 50-es évekbeli USA-t, ahol a legfelső adókulcs 90% volt; „aki az egykulcsos adórendszert követeli, az, ha úgy tetszik, nemzetvesztő gazember”.

Én régen is meghallgattam a mondókáját, és ma is. Kissé bogaras, de hát ugye nomen est omen:)

2018. aug. 27. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!