Mit szóltok hozzá, hogy Tóth Vera beszólt a kormánylap újságírójának?
Szakács László a Magyar Időkben arról cikkezett, hogy kulturális diktatúra van, a kormányzattal szimpatizáló énekesek dalait nem játsszák a rádiók, bezzeg a kormányellenesekét igen.
Példának hozta fel Tóth Verát, aki kormánypárti, és alig hallhatók a rádióban a dalai.
Tóth Vera válaszolt.
Nehéz a szövegértés, mi, tgt? Ahogy a 444 sajtómunkásának is az.😂
Mindenesetre örülök, hogy ha ilyen formában is, de behoztad Szakács Árpád cikksorozatát, mindenkinek javaslom elolvasásra az egészet, érdemes. Persze sokaknak nem lesznek még ismerősek sem a benne szereplő nevek, elvégre kultúráról van szó, de hátha akadnak itt mutatóban néhányan, akik számára érthető lesz...
Úgy bírom a Fideszes ny@loncokat, hogy szerintük már Tóth Vera is "mocskos ballib" lett xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szakadok ezeken az idióta Fideszeseken, hogy mást sem mondanak csak hogy "ballib ballib ballib ballib" xDD
Vera pontosan értette Szakács szándékát, ezért válaszolt neki.
Amúgy valóban elírtam Szakács Árpád nevét, de a linkelt 444-es cikkben helyesen van írva, és megtalálható az eredeti írás linkje.
Szakács Árpád cikksorozatát olvastam, és az utóbbi tíz év legostobább írásainak tartom.
"Szakács Árpád cikksorozatát olvastam, és az utóbbi tíz év legostobább írásainak tartom."
Biztos, hogy Szakács Árpádét, és nem Szakács Lászlóét?😂😂😂
Nem is ő ir dalokat :D:D Még mindig Scerháti zsuzsa számait énekli, vagy más ir neki és azt énekli el.
Annyira fel vannak fujva az ilyenek, Hol vannak a Demjénhez hasonlo zenekarok énekesek, akik kicsik nagyok fujják a dalokat.. Pl Jégből vagyok talán fel sem olvadok és stb.
Tóth VErának ki is meri akár egy számát is?
Ha igen, akkor osszátok meg velem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!