Hogy lehet, hogy egyre többen ébrednek rá, hogy egyedül Gyurcsány Ferenc alkalmas az ország kormányzására?
"Jaa, hogy nem ott lőttek ki szemeket? Akkor elnézést kérek, belátom, hogy tévedtem, ezzel az érvvel nem tudok vitatkozni. Így máris nem a regnáló miniszterelnöké és az akkori kormány tagjaié és a rendőrség akkori vezetőié a felelősség, akiket a szocik kitüntettek! Hát ha nem ott lőtték ki a szemeket, hanem máshol, az természetesen elfogadható és jogszerű! Igazad van."
Olvasd már végig, mit írtam.:D Az idióta munkásőr arra hivatkozott, hogy hát ostromolták a tévét, jogos volt a fellépés (ott sem lett volna az, de mindegy.) Erre írtam, hogy még csak nem is ott történtek a legdurvább dolgok a rendőrök részéről, szemkilövés, ujjtörés, véresre verés stb., még csak ez sem áll meg.
senki nem gondolja így kedves DK-ás kérdező!
Gyurcsány egy kerek egész mondatot nem képes megfogalmazni annyira le van csúszva... Csődtömeg volt régen is most meg már végképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!