Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szent István királyunk mit...

Szent István királyunk mit szólna szerintetek a mai magyar vezetéshez?

Figyelt kérdés
Szerintem, ha tudta volna előre, hogy ilyen rabló, kizsákmányoló, az embereket semmibe néző politikusok lesznek vezetői szerepekben, akkor meg se alapította volna ezt az országot, hanem szégyenkezne, hogy mivé lett ez a szerencsétlen nemzet.

2018. aug. 25. 22:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

szerintem egymás mellé akasztgatná őket a fára, ahogy megérdemlik

hát igen, tisztán látszik, hogy az egy szebb kor volt, akkoriban a bűncselekményeket még elítélték, ma pedig már törvényerőre emelik

isten adná hogy Szent István még egyszer uralkodna, és eltakarítaná a sok mocskot az országból!!!!!!!!!!!

2021. jan. 25. 00:42
 22/23 anonim ***** válasza:
Azért Szent István dolgai szépen megszépültek az ezer év alatt, de én azért nem sírnám vissza az olyan időket ahol a trón reményében valaki a saját testvérét felnégyelteti csak mert az nem volt hajlandó megtérni....
2021. jan. 25. 14:35
 23/23 anonim ***** válasza:

ez igaz hogy azóta szépíthettek valamit a dolgon, de ennél a politikai garnitúránál fényévekkel jobb lenne

ennél konkrétan még Fidel Castro is jobb lenne...

2021. jan. 26. 02:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!