Szerintetek Gyurcsány Ferenc népszerűsége nőni fog a fiataloknak köszönhetően?
21 vagyok, (tehát elég fiatalnak érzem magam) de nem szavaztam se orbánra se gyurcsányra.
Igazából nemnagyon volt olyan párt amire úgy tudtam volna szavazni hogy "Igen. Velük tényleg egyetértek, ők tényleg engem képviselnek"
A fidesz nemzeti keresztény hazai dicsőmagyar szutykából nem kérek,
A jobbik... Nem bízom olyanokban akiknek skinhead múltjuk van.
A DK meg gyurcsány... Rólla meg már hallottam elég szépet mikor még kistökös voltam.
Szóval úgy voltam vele, momentum vagy kétfarkú kutya tűnnek a leg szimpibbnek és annyi.
De a kérdésre válaszként, nem. Attól, hogy hányok a fidesztől, még gyurcsányt sem támogatom.
"21 vagyok,..."
Ne aggódj, majd ha 41 leszel 3 gyerekkel akkor változik a Te világképed is.
Nem mondom, hogy fideszes leszel, de biztos nem momentum meg ilyen százfarku eb párti.
Oszlassuk már el ezt a "legendás igazságbeszéd" mítoszt a fenébe...
Egy zárt körű frakcióülésen elmondta, hogy 2004-2006 között mélyen kussoltak az államháztartási adatokról, hogy nyerjenek még egy választást, ennyi történt.
Finoman szólva sem vagyok Fidesz rajongó, de a DK-nál még ők is jobb alternatíva :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!