A Gyurcsány kormány alatt miért láttam sokkal kedvesebb csövest az utcákon? Akkor valamiért nem kellett betiltani a hajléktalanságot.
Azért, mert Gyurcsány alatt hitelből ment az emberek segélyezése, tehát elkendőzték az ország gazdasági problémáit "ingyen" kapott pénzből, lényegében ugyanazt csinálták, mint Kádár.
A hajléktalanság betiltása pedig azért született meg, mert rengeteg ember van, aki képes lenne szállóra menni és normális emberré válni, aki tanul és dolgozik, de helyette inkább az utcai behugyozást-beszarást, a kannásbort, és a kéregetést választja.
12esnél a pont.
Nekem ne adja már elő senki, hogy Pesten nem talál munkát.
Rakás gyárba keresnek bohóc munkára embert, szállással.
Pont a napokban láttam két félnótásról videót.
Télen sátorban laktak.
Ment a nagy hőbörgés, hogy így még úgy népírtás. Már az elején necces volt, mert nem tudta megmondani a gyerek, hogy miért is nincs munkahelye. Valaki megsajnálta őket, kaptak egy házat, meg munkahelyet is intézett nekik a tömeg.
Nem telt el két hét, dolgozni már nem jártak be, majd végül a házat is otthagyták, kidobták őket, nem tudom pontosan.
A lényeg az, hogy kaptak egy elég komoly segítséget, de szartak rá.
Végülis ő dolga, de akkor ne összeszarva feküdjön a Keletinél, aztán még őt kell megsajnálni.
Röhej!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!