Csak szerintem volt Gyurcsány Ferenc mindenidők legjobb miniszterelnöke? Ezért fogok a DK-ra szavazni!
Ő volt az első aki felvetette, hogy a magyar egészségügy micsoda társadalmi igazságtalanság!
Ő volt az első aki felvetette, hogy a magyar oktatás csak a gazdagoknak kedvez!
Ő volt az első aki felvetette, hogy a magyar nyugdíjrendszer micsoda társadalmi igazságtalanságok mentén lett kiépítve!
Kérdező!
Én pedig azt mondom, hogy ő a legjobb ellenzéki politikus:
Ő volt aki rájött arra, hogy nem kéne szavaznia annak aki soha nem élt itt.
Ő volt aki felhívta a figyelmet arra, hogy Orbán több százezres nyugdíjat ad az ukránoknak azért, hogy a fideszre szavazzanak.
Annyira jó ellenzéki politikus, hogy azt szeretném, hogy maradjon is ellenzékben.
Gyurcsány a migránsok után a Fidesz legnagyobb aduja. Aranyba kéne foglalni, amíg ő van, nincs ellenzéki összefogás. Olyan szinten lejáratta magát, hogy a baloldalon sem szalonképes. Külön nyalánkság tőle a gazdagozás, tőle, a csóró proligyerektől, aki benősült egy gazdag kommunista családba. Életében két szalmaszálat nem tett keresztbe.
Szerintem Orbán naponta hálát ad az égnek, hogy van a Böszme.
Nem szégyelled magad? Lenne miért! :D
Amúgy az 5% hűen tükrözi mennyien osztják ezt még. :P
1. Az egészségügyet privatizálni akarták és bevezették volna az értelmetlen, kisembereket lehúzó vizitdíjat.
2. Az megvan, hogy a DK fizetőssé tenné MINDENKINEK a felsőoktatást? Persze mondják, hogy aki jól tanul, az ilyen-olyan ösztöndíjjal ingyen tanulna, de ők már most sem fizetnek. :) Miniszterelnöksége alatt, ha jól tudom, nem történt oktatási reform, sőt, hátrányos térségekben sok vidéki kisiskolát bezárattak. Ez aztán a hiteles szolidaritás...
3. Igen, bevezették a 13. havi nyugdíjat, ami olyan igazságos volt, hogy a 30 ezer forint nyugdíjú kapott még 30 ezret, a félmilliós luxusnyugdíjas pedig még félmilliót.
Nem látjuk a volt miniszterelnök érdemeit, viszont tudjuk róla, hogy költségvetést hamisított, hazudott a kampányában, kéthavonta új kormànyprogramot írt (amikből semmi nem valósult meg...), 2006-ban pedig az emberek közé lövetett. Köszi, ebből az emberek többsége nem kér!
Javaslom tanulmányozni a választási eredményeket, az megmutatja, hogy mit gondolnak a magyarok és kit tartanak kormányzásra alkalmasnak...
#12-nek:
“Ő volt aki rájött arra, hogy nem kéne szavaznia annak aki soha nem élt itt.”
A határon túli magyarok is ugyanolyan magyarok, mint te, sőt, állítom, hogy nagyobb a nemzettudatuk és a magyarságuk is sokkal erősebb, mint a tiéd. Ők is ennek a nemzetnek a részei, ráadásul ők őshonos nemzeti kisebbségi tömböt alkotnak szülőföldjükön, amely egy évezredig Magyarország része volt, egészen a trianoni békediktátumig. Nem értem, miért kell uszítani a székelyföldi, partiumi, vagy felvidéki magyarok ellen... Ők magyar földön születtek, közigazgatásilag sajnos valóban nem Magyarországon, de szüleik, nagyszüleik még igen.
“Ő volt aki felhívta a figyelmet arra, hogy Orbán több százezres nyugdíjat ad az ukránoknak azért, hogy a fideszre szavazzanak.”
A magyar állam nem ad nyugdíjat ukránoknak. Kárpátalljai magyaroknak lehet hogy ad, de egyrészt nem több százezres (Jézusom, tisztában vagy te az ukrajnai bérviszonyokkal? Százezer forintos havi bevétele az orvosoknak, mérnököknek sincs, nemhogy mezei nyugdíjasoknak...), másrészt a nyugdíjnak tudtommal nem feltétele a választásokon való részvétel. Ha mégis ezt tapasztalod, azonnal tegyél feljelentést, mert a hatályos magyar jogszabályokkal ez a tevékenység nem lenne összeegyeztethető!
Bakker te komolyan vetted amit írtam? :D
Azt hittem hogy érezni az iróniát az írásomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!