A Hír TV nézettsége 93%-kal esett - megérte elfoglalni az utolsó nem fideszes tévét?
(Adatok a Magyar Narancsban.)
Ezzel beestek az Echo alá: a két kanálist összesen 30 000 ember nézi.
/És a fideszes Filippov nagyot téved: az bizony diktatúra, ahol felszámolták az összes fidesszel szemben álló csatornát (maradt az RTL napi kemény 2-3-4 perce), ahol a tegnapi lapvásárlásokkal már 95-96%-át uralják a médiának... Persze van még egy-két álellenzéki oldal (444, hvg) de mint az utóbbi hónapokban (de főleg tegnap) kiderült, őket is kézben tartják, így oknyomozás helyett csak bulvárt nyomnak./
"de mint az utóbbi hónapokban (de főleg tegnap) kiderült, őket is kézben tartják,"
Miről maradtam le? (Nem kötekedésképp, tényleg érdekel!)
Már teljes 21 napja megtörtént a váltás. A műsorok nagy része és a műsorokat készítők maradtak olyanok amilyenek voltak, azok, akik voltak.
Ez egy átmeneti időszak. Van műsor amit már szívesen nézek a HÍR tv-n, de a legtöbbet még nem. Szerintem sokan így vannak ezzel.
Amúgy a HÍR tv régi nézői sokkal hűségesebbek voltak, mint az újak, ezért a pálfordulás után hónapokig kitartottak mellette, én is. Az "új" nézők azonban csettintésre átkapcsoltak máshová és ennyi. Vagy csupán nem vallják be, hogy továbbra is nézik.
Filippov nem tévedett, hibrid rendszerben élünk, attol mert az offline teret letarolta a Fidesz az onlineban meg szerencsére van kritikus sajtó.
Amíg a magukat a rendszer kegyenceinek képzelői nem érzékelik hogy őket is megszopathatja a rendszer addig nem lesz mozgolodas, ám amint a Fidesz belső harca kielezodik és felismerik hogy bizony ő rájuk is lesujthat Damoklész kardja akkor csak elképzelni tudjuk hogy mi lesz.
És nem, nem kell a fideszes magyarazkodas és mismásolâs, egyszer rájuk is sor fog kerülni és veszíteni igazán nekik van mit.
Akik a médiavásárlással érvelnek szerintem lemaradtak 10 évet.
Hahó emberek! Aki ma ellenzéki médiát akar azt nem hogy ellehetetlenítik de hatósági eszközzel is kicsinaljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!