Mit jelent számodra augusztus 20. -a és milyen politikai vonatkozása van?
Figyelt kérdés
2018. aug. 20. 19:51
11/20 Estádio de Felchút válasza:
Azt mondd meg nekem, Hakapeszi, hogy a füstösképű flamandok, vagy ezek a bokszos vallonok az intoleránsabbak arrafelé?
12/20 anonim válasza:
11.
Nem is tudom... Inkább a dél belgák, azok veszélyesek, már ha pc ilyet mondani. Olyan egész déliek.
14/20 anonim válasza:
Hát, szegyen, vagy sem, szamomra is inkabb csak egy plusz pihenőnap. És egyre több ünneppel vagyok így.
15/20 anonim válasza:
#10: Akkor vagy nagyon jó környéken élsz, vagy a szerencse fia vagy...
16/20 anonim válasza:
Számomra Szent István király ünnepét jelenti, amihez később hozzákapcsolódott az államalapítás ünnepe is. Tehát ilyen szempontból van politikai vonatkozása, de amúgy egyházi ünnep.
17/20 anonim válasza:
18/20 anonim válasza:
Egy néphülyítés, amit a politikusok kihasználnak!
Azt sem tudják az emberek, minek az ünnepe, de egyiknek sem, meg nem is érdekel senkit, csak a szórakozás a célja!
19/20 anonim válasza:
Egy megemlékezés arról, hogy egy nyugati érdekeket kiszolgáló hazaáruló hogyan rombolta le múltunkat, gyilkoltatta meg sámánjainkat, irtotta ki nemzetünk egy részét és koboztatta el vagyonunkat idegen érdekek számára. És egyben elgondolkodtat azon, hogy mivé lett a nemzet, amely egy olyasvalakit éltet, aki Rákosira hasonlít a legjobban („a múltat végképp eltörölni”).
20/20 anonim válasza:
"Azt sem tudják az emberek, minek az ünnepe, de egyiknek sem, meg nem is érdekel senkit, csak a szórakozás a célja!"
Hát igen,a nép jelentős része sajnos proli szinten van.
Egy újabb nap,amikor lehet inni,meg dajdajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!