Melyik a legjobb Magyar hírportál?
Figyelt kérdés
Nekem a 888.hu túl "jobboldali" míg a 444 vagy a HVG meg túl "baloldali". Mi az aranyközépút? Ti melyiket olvassátok?2018. aug. 19. 06:43
2/12 anonim válasza:
kuruc, a nép hangja. ha máshonnan tájékozódsz, mint szélsőjobbról, egy nap kimész az utcára, ami időközben no go zona lett, csak erről senki sem tájékoztatott, és megmerényelnek nemváltáson átesett, feminista, pedofil bevándorlók
4/12 Fizikakedvelő válasza:
Mandiner,én ezt nagyon kedvelem,mert összeollóznak bizonyos cikkeket különböző újságokból,hírportálokból,illetve vannak nagyon jó saját interjúik és írásaik.
5/12 anonim válasza:
Az, amelyiken éppen olvasni lehet egy olyan hírt, ami a valóságról ír. A kormány kínos ügyeiről nagy kuss van egyes hírportálokon, de ugyanezen oldalakon viszont hajlandóak írni a bevándorlók által Európában elkövetett bűncselekményekről és nem "német állampolgár" jelzővel illetnek egy késelő bevándorlót, eltitkolva annak a származását, mint például a HVG-n.
Mi az arany középút? Több hírforrásból tájékozódj és ne higgy el mindent elsőre.
6/12 Fizikakedvelő válasza:
Én is pont ezért ajánlottam a Mandinert.
8/12 Fizikakedvelő válasza:
A magyar idők nagyon egyoldalú. Nem tagadom,hogy vannak jó cikkek,de egyoldalú.
9/12 anonim válasza:
8.
Ha a másik oldal érdekel, megnézem az Indexet. Kb. 5 percig bírom.
10/12 Fizikakedvelő válasza:
Hát nyilván az olyan cikkek számomra is kibírhatatlanok mint amit például a mandiner listázott,a 168 órában jelent meg,és a publiciszta(Vásárhelyi Mária) azt probálta bizonygatni milyen jó a pc nevében fellépni és ellenállni a közbeszéd bizonyos részeinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!