Szerintetek mikor fog eljönni az az időszak, amikor a gyerek nélküli, esetleg egyedülálló személyek a gyűlöletkampány szempontjából a migránsokkal fognak egy kalap alá tartozni?
A politikai a reprodukció és a gyerekvállalásra helyezi most a hangsúlyt.
Vajon mikor lesz az, amikor elindul a gyermektelenek ellen egy lejárató vagy uszító kampány?
Amikor a plakátokon az egyedülálló lesz a legnagyobb szitokszó?
Az elmúlt évek bebizonyították, hogy arra a néhány millió emberre megfelelő agymosási technikával bármilyen viselkedést rá lehet erőszakolni, ők önként és dalolva fognak cselekedni.
"Mivan? Holnap lehet gyerekes?"
Nem érted az átvitt értelmet.
"Aki nem akar gyereket, azzal mi van?"
Az annyit is ér
"Akinek nem lehet gyereke azzal mi van?"
A tudósok gőzerővel fejlesztik a mesterséges megtermékenyítést, de ott van az örökbefogadás lehetősége is.
"Aki egyedül akar élni, azzal mi van?"
Az ember társas lény, aki egyedül akar megöregedni, meghalni annak mentális betegsége van.
"Aki nem tud eltartani egy gyereket?"
Ez már egy jobb érv.
1. Ha most nem akar, később akarhat. Ez egy természetes ösztön, te is megszülettél.
2. Akinek most nem lehet, lehet később. Kérsz példákat?
3. Aki egyedül akar élni, megteheti. Ezt csak te találtad ki, hogy ezt üldözik.
4. Aki igazán akar, el tud tartani egy gyereket. Kérsz példákat?
5. Aki nem tud vállalni, később képes lehet rá. Egy ideig mindenki gyermektelen volt, mielőtt gyereke lett.
14.
Jó lesz már egy kis hidegebb idő. Sok volt már a napsütés neked, nem igaz?
Szerintem inkább a te agyad rohadhatott ki a kamionfülkében. :)
Az sem kizárt, hogy valami albán prostitól összeszedtél egy kis szifiliszt Olaszországban és most kikezdi az elméd. Legalábbis nagyon remélem. :)
16.
Hát szavaid gyöngyként peregnek. Valóban, tegnap Cremonaban rakodtam, de már a labancoknál vagyok. Elücsörgök itt hétfőig napi 90 euróért. Ja, nem tudtam eddig, hogy muterod albán.
4# én úgy képzelem el a dolgot (szerintem ellenzék is így csinálja)
Van egy kalap, abban cetlin szavak, kihúz hármat.
Egyedülállók, orbán "gyűlölet" kapmánya, migránsok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!