Magyarország szerintetek is egyre inkább az 1989-es NDK-t idézi a Fidesz egyre korlátozóbb intézkedései miatt? Van esély rá hogy egy összenépi tüntetés még December előtt elkergeti innen ezt a bandát és végre engedi hogy a Nyugathoz csatlakozzunk?
10.
Hát az NDK gyönyörű volt. Még a kádári Magyarországhoz képest is elmaradott, igénytelen, szürke.
"Egyébként én semmiféle "korlátozóbb intézkedést" nem érzek a bőrömön, pláne nem NDK-ra hajazót, téged mégis miben korlátoztak, kérdező?"
Nem füvezhetek legálisan, nem járhatok az ELTÉ-re Társadalmi Nemek szakra, leendő gyermekemet nem hordhatja ki béranya, hanem kötelező a páromnak végigszenvedni a terhességet, ha meleg vagy leszbikus lennék nem házasodhatnék össze a párommal és nem fogadhatnánk örökbe közösen gyereket, ha 12 éves lennék és érezném, hogy a testemmel ellenkező nemű vagyok, akkor nem mehetnék transznemű hormonterápiára és műtétre, hanem várnom kellene 18 éves koromig, miközben a tinédzserkori pubertás elhúzza a testemet az ellenkező irányba és sokkal nehezebb lesz nememnek megfelelő testet műtetnem magamnak.
A jelenlegi kormány a hazai vállalkozásokat igyekszik helyzetbe hozni, míg a baloldal a külföldi cégeket támogatta, akik aztán szépen feltöltögették a pártkasszájukat, cserébe a nyereséget pofátlanul kivihették az országból úgy, hogy (adóoptimalizálási trükkel) még adót sem fizettek.
Egy magyar cég a nyereséget is itthon fekteti be.
“ha 12 éves lennék és érezném, hogy a testemmel ellenkező nemű vagyok, akkor nem mehetnék transznemű hormonterápiára és műtétre, hanem várnom kellene 18 éves koromig, “
OMFG! Te ezt komolyan írtad, vagy csak trollkodsz?! 12 éves gyereket megnevelni kell és elmagyarázni neki a dolgokat, nem teletömni hormonnal! Tényleg remélem, hogy csak trollkodtál...
#17, én a kérdezőnek válaszoltam, aki azt írta, hogy:
“Van esély rá hogy egy összenépi tüntetés még December előtt elkergeti innen ezt a bandát és végre engedi hogy a Nyugathoz csatlakozzunk?“
Én úgy gondolom, hogy bárkinek joga van élni a szabad gyülekezési joggal, lehet tüntetni is, de aki egy demokratikusan megválasztott kormányt az utcáról akar megbuktatni, az szerintem diktatúrát akar.
Az Orbán kormány minden lehetőséget a barátainak, a támogatóiknak
és a hozzájuk közel állóknak osztogat le.
Ezek száma lassan megközelíti a 10 milliót.
Akkor mi is a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!