Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csinálják ezt?

Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés

[link]

A politológusoknak ez a dolguk!?

2010. jún. 20. 15:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért csinálod ezt? Az unatkozó tizenéveseknek az a dolguk, hogy a politológusok vagy épp mások munkáját ócsárolják?
2010. jún. 20. 15:37
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem én ócsároltam és nem vagyok tizenéves, de mégcsak nem is unatkozom;-) ha te csak unatkozni jársz fel ide az a te bajod!

A kérdés arra akart irányulni, hogy a FIDESZ miért akarja kicsinálni Török Gábort?

2010. jún. 20. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:

akkor miért nem azt írtad a kérdésbe?

én se értettem hogy mit szeretnél így elsőre.

válasz pedig az hogy azért mert úgy vélik hogy ő is a "rendszer" ellensége ezek szerint és megpróbálják lejáratni, mondjuk nekem kifejezetten szimpatikus politológus

2010. jún. 20. 17:06
 4/7 A kérdező kommentje:

Nekem is és úgy vettem észre, hogy kb senkivel szemben sem részrehajló, szóval azt csinálja, ami a dolga!

Csak mert nem lett a Magyar Nemzet bérence, ezért szivatják most! Fel nem foghatom, hogy a mi szent jogállamiságunkban, hogy történhetik ilyen ÁVH-sokhoz méltó eljárás :)

2010. jún. 20. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:

" 41%"

mi van 41 így már szimpi a kérdés?

a válasz az hogy egy korrupt szemét karácsonnyal együtt

2010. jún. 20. 20:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja korrupt szemét mer a Fidó aszogya?
2010. jún. 20. 21:24
 7/7 anonim ***** válasza:
egyébként én is azt vettem észre hogy eléggé független. nézz meg egy Kérit vagy egy Strumpfot.
2010. jún. 20. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!