Látsz esélyt arra hogy lesz egy újabb 2006-hoz hasonló rendőrterror?
"Viszont az eléggé érdekes, hogy az azóta bebizonyosodott külföldi zsoldosokat, az azonosítószám nélküli valakiket rendőrnek nevezik nálunk"
Akkor belinkelnéd azt a bizonyítékot, mert én még nem olvastam sehol.
Ez csak a te egyoldalú információszerzésedet bizonyítja.
Én meg most dolgozni megyek és nem érek rá helyetted keresgélni.
De meg fogom tenni, mihelyt időm lesz rá.
"Addig is egy kis hiánypótlás:
Ebben a cikkben semmilyen bizonyíték nincsen csak feltételezés.
"Ez csak a te egyoldalú információszerzésedet bizonyítja."
Én kérek elnézést, hogy van jobb dolgom annál, hogy szabadidőmben híreket olvassak így nem lehetek tisztában az összes hírrel, ami egy nap alatt lejön a magyar sajtóban.
14-es
Hát persze, minden csak "feltételezés", még ha az Index, vagy a 444 a ti Bibliáitok is írja, ha nem fér bele a világképetekbe. Nem baj, hogy az amerikai hírszerzés derítette ki és már itthon is leíródott 100x?
Ja, te nem érsz rá híreket olvasni? Akkor mennyire kompetens a véleményed bármilyen szempontból is?
1. A történelem nem ismétli önmagát. Csak ostoba emberek.
2. Ezer példa van arra, hogy a kormányzat szalonképesnek tűnő, és sokkal hatékonyabb módszereket választ.
3. Rendőrterrornak csak elfogult és csőlátó emberek neveznek egy olyan bonyolult eseménysorozatot. Ha így szalonképesebb: olyanok, akik igyekeznek a világ bonyolult dolgait a végletekig leegyszerűsíteni, hogy megértsék.
"Hát persze, minden csak "feltételezés", még ha az Index, vagy a 444 a ti Bibliáitok is írja, ha nem fér bele a világképetekbe. "
Nem tudom, hogy mások Bibliája milyen az enyém sötétkék színű és úgy kezdődik, hogy Ószövetség Mózes I. könyve.
"Ja, te nem érsz rá híreket olvasni? Akkor mennyire kompetens a véleményed bármilyen szempontból is?"
Azt mondtam, hogy nem minden nap szoktam, ma például igen. Jót is nevettem, mert 888.hu-n éppen azt ecsetelték, hogy 9 kilenc évvel Gyurcsány Ferenc lemondását követően, miért az ő hibája, hogy késnek a balatoni vonatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!