Orbán mikor mondta ki először hogy Soros pénzeli a migránsokat?
/cikk/20180503_csurka_mar_1994_ben_megmondta_a_tutit_sorosrol
Hogy Orbánnak mikor esett ki először a száján, a fene tudja, ahhoz 2015-től az összes cikket, videót meg kellene nézni. Én 2016 első negyedére-felére tippelek.
4-es vagyok, valamiért lemaradt a szöveg és a link eleje.
Szóval Csurkának és az MDF-nek már 1994-ben nem tetszett Soros.
Bocs de az OFF válaszra válaszolok.
Csurkának persze hogy nem tetszett, mivel eléggé jobboldali ember volt. Azok meg nem szeretik a Sorost, ennyi.
ON
Akkor, amikor a migránsok eldobált cuccai között megtalálták a Soros által pénzelt szervezetek térképeit, szöveges útmutatóit, hogy mit kell mondani (más szóval hazudni)a hatóságok kérdéseire. Valamint az eldobált egyenhátizsákok, SIM kártyák és egyéb felszerelések is visszavezethetőek voltak a forráshoz.
De Soros nem is tagadja, csak az ellenzék szeretné eltagadni!
Ez 2015 őszén zajlott, ezért csak valamikor utána lehetett nem sokkal.
Nem hiszem, hogy valaha is elhangzott volna az, hogy soros a bevándorlás OKA.
Az elősegítője, szorgalmazója, támogatója vagy finanszírozója - igen, hogy tervei vannak vele és az ő érdekét szolgálja a hatalmas illegális migráció, az is, de hogy oka kizárólag ő lenne, az nem.
#6 #7
Köszönöm, ti legalább megértettétek a kérdést.
Utólsó, akkor nem oka hanem elősegítője, szerintem a lényeget te is értetted.
Aki teljesen más témába fogna bele azt kérem hogy bírja ki hogy nem szól hozzá.
7.
Ez biztos? Mert én emlékszem, hogy elég sokáig mondogattam, hogy valaki már mondja ki a nyilvánvalót.
És én először egy szokásos pénteki OV rádió interjúban hallottam Soros nevét. Nem lehetett az olyan régen, mint 2015. Vagy mégis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!