Más nem érzi úgy, hogy Magyarország súlyos identitás zavarban szenved?
Figyelt kérdés
Én egyre inkább azt látom, hogy azokat a volt komcsi eszméket amiket sajnos ma is annyian éltetnek mára kimondottan a jobboldali pártok főleg a Fidesz vette magára és afféle neo-kommunista részben meg nacionalista ideológiákkal állít maga mellé sok embert. Ez akkor azt jelenti, hogy akik ma "jobboldali keresztény konzervatívnak" vallja magukat az valójában törzsgyökeresek vörös kommunisták akik éppen most köpenyt váltottak? De szerintem nekik semmi közül a kereszténységhez. Ezek sziklaszilárd meggyőződésű bolsevik kommunisták. A vörös kalapács ott lebeg a fejük felett. Akkor hogy is van ez?2018. aug. 6. 13:34
11/11 anonim válasza:
#6 már megindokolták sokan, én is többször. De letagadod.
Tessék pár dolog:
Államosítások, személyi kultusz, kussoljál a zállam elintézi, hurrápropaganda és a gondok elhallgatása, szovjet oroszország éltetése haverkodás, haveri mutyik, állami direktívák, folyamatos harc képzelt ellenségek és a "hanyatló" nyugat ellen, kisajátítás, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!