A magyar társadalom mikor fog eljutni arra a szintre, hogy képes legyen felfogni, hogy nem képes mindenki arra, hogy komolyabb munkát végezzen nap mint nap?
Nem tudom, szerintem csak szeretik ezt a surmó-feelinget, amiben élnek. Nekem a szüleim még mindig vidékiek és apám sokkal jobban szereti trágyázni a kertet vagy flex-szel vagdosni valamit, mint például lefeküdni az ágyra és olvasni egy jó könyvet, hogy kulturálódjon kicsit. Az az igazság, hogy a kulturálódást nem is nagyon tudom elképzelni róla, egyszerűen nincs rá igénye, mint ahogy a nagy többségnek sem ebben az országban.
Valahogy ebben a paraszti-proli környezetben érzik otthon magukat, amit itt GYK-n nagyon jól szokott szemléltetni a wartburgos kolléga, habár most nem nagyon látni őt.
*11
A Wartburgerest csak ne emlegesd, mert a végén tényleg ideeszi a fene.
Én képes vagyok felfogni, hogy nem mindenki alkalmas magas hozzáadott értéket teremteni.
Ettől most jobb neked?
"Nekem a szüleim még mindig vidékiek és apám sokkal jobban szereti trágyázni a kertet vagy flex-szel vagdosni valamit, mint például lefeküdni az ágyra és olvasni egy jó könyvet, hogy kulturálódjon kicsit. Az az igazság, hogy a kulturálódást nem is nagyon tudom elképzelni róla, egyszerűen nincs rá igénye, mint ahogy a nagy többségnek sem ebben az országban."
Majd szólok mán apádnak, hogy verje el a segged.
"A másik: lehet, hogy apád nem tudná lefoglalni magát semmilyen olvasmánnyal. Ő valószínűleg a ház körüli teendők elvégzésével érzi jól magát. Tudom, mert ismerek ilyen embert."
Én nem, hogy ismerek, de a legtöbb magyar sajnos ilyen.
"Nem tudom, szerintem csak szeretik ezt a surmó-feelinget, amiben élnek. Nekem a szüleim még mindig vidékiek és apám sokkal jobban szereti trágyázni a kertet vagy flex-szel vagdosni valamit, mint például lefeküdni az ágyra és olvasni egy jó könyvet, hogy kulturálódjon kicsit."
a te fajtádból lesz az aki 30 évesen bemegy élete első munkahelyére és mentőt kell hozzá hívni, mert nem tudta, hogy ott dolgozni kell :DD
és már az ajtóból látszik, hogy ez a bal*asz két hétig nem fogja bírni a munkát :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!