Ami Svédországban vicc kategória, az Magyarországon a valóság?
Van egy svéd játékfejlesztő csapat, összesen 2 emberből áll egy férfi és egy nő. Van összesen 1 darab játékuk. Lényegtelen.
Abban van a vége felé egy ilyen rész, amikor a főszereplő be akar menni az orvoshoz. Már ott leakad, hogy a recepción azt mondják neki, hogy csak akkor kérhet sorszámot, ha először időpontot kér, de azt csak telefonon lehet. :I
Aztán kap egy sorszámot, a váróban kérdezgeti az "embereket", hogy ki mikor kerül sorra. Aztán ilyeneket mondanak, hogy "én 1 hónapja és 2 hete várok" , "én 2 hónapja". Végül rájön, hogy neki is hónapokat kell várnia.
Na ezt gondolom ők viccnek szánták mert az egész játék nagyon morbid. Magyarországon ez a valóság. Többféle orvostól kértem időpontot, sehol se kaptam 3-4 hónapnál hamarabb! Szegény ostoba svédek sajnáljuk őket! Szánalmas...
Nem az alapján ítélek meg egy országot, hogy milyen játékot csinálnak. De pl a lengyel kormány támogatta a játékfejlesztést. Van is egy világhíres játékuk:
Ez tényleg minőségi játék amit szinte majdnem mindenki szeret. De az a förmedvény amit a magyarok csináltak, hát az egy legalja játék.
# 11
Igazad van, és elég szomorú hogy ilyen állapotban van az ellenzék hogy a kormány ezzel a dologgal nyerni tudott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!