Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ami Svédországban vicc kategór...

Ami Svédországban vicc kategória, az Magyarországon a valóság?

Figyelt kérdés

Van egy svéd játékfejlesztő csapat, összesen 2 emberből áll egy férfi és egy nő. Van összesen 1 darab játékuk. Lényegtelen.

[link]

Abban van a vége felé egy ilyen rész, amikor a főszereplő be akar menni az orvoshoz. Már ott leakad, hogy a recepción azt mondják neki, hogy csak akkor kérhet sorszámot, ha először időpontot kér, de azt csak telefonon lehet. :I

Aztán kap egy sorszámot, a váróban kérdezgeti az "embereket", hogy ki mikor kerül sorra. Aztán ilyeneket mondanak, hogy "én 1 hónapja és 2 hete várok" , "én 2 hónapja". Végül rájön, hogy neki is hónapokat kell várnia.

Na ezt gondolom ők viccnek szánták mert az egész játék nagyon morbid. Magyarországon ez a valóság. Többféle orvostól kértem időpontot, sehol se kaptam 3-4 hónapnál hamarabb! Szegény ostoba svédek sajnáljuk őket! Szánalmas...

2018. aug. 5. 10:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Értem szóval a ballibek régebben elrontották, akkor már nincs is más lehetőség csak ez az idióta kormány ami 8 éve ugyanazt a szöveget tolja, meg kiplakátol valami ismeretlen vénembert mindenhova? Nehéz felfogni hogy nem csak ballib meg jobber létezik? Én a jobboldallal is egyetértek meg a baloldallal is, mind2-nek vannak jó ötletei. De ez ami itt megy ez már viccnek is rossz. Mindent túl kell tolni, aztán választhatsz hogy melyik idióta oldallal szimpatizálsz. Elmentek ti a fenébe.
2018. aug. 5. 13:43
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem az alapján ítélek meg egy országot, hogy milyen játékot csinálnak. De pl a lengyel kormány támogatta a játékfejlesztést. Van is egy világhíres játékuk:

[link]

Ez tényleg minőségi játék amit szinte majdnem mindenki szeret. De az a förmedvény amit a magyarok csináltak, hát az egy legalja játék.

2018. aug. 5. 13:44
 13/15 anonim ***** válasza:

# 11

Igazad van, és elég szomorú hogy ilyen állapotban van az ellenzék hogy a kormány ezzel a dologgal nyerni tudott

2018. aug. 5. 13:45
 14/15 anonim ***** válasza:
# 12 Azért szidod azt a játékot csak, mert magyarok készítették...
2018. aug. 8. 15:39
 15/15 anonim ***** válasza:
.
2018. nov. 14. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!