A Fideszes politikusok tényleg elhiszik a Soros terv mesét?
Nincs fideszes politikus, az emberek sem az egyénre, hanem pártra, miniszterelnökre szavaztak.
Egyetlen kollektív tudatként tekinthetünk rájuk, ugyanis ebben van a párt ereje.
Egyszerű szavazógépek csupán.
Maga a Soros terv nem bizonyos, hogy létezik. De a migráció valós, és az is, hogy nagyon veszélyesek. Koszos beteg emberek, mint testileg mint mentálisan.
És Orbán Viktor a legeslegjobb Miniszterelnök Úr, amíg élek vagy ő él, addig őt támogatom. Minden döntésével egyet értek. Nekem ő rengeteg jót ad, nap mint nap. Van munkám, fizetésem, saját lakásom 18! évesen, ami tehermentes. Mondjuk Én jó helyre születtem. Tény ami tény, Viktor egyvalamit nem csinál jól. Segélyt osztogat és családi pótlékot. Meg mindenféle támogatást boldog boldogtalannak. Semmiféle fajta segélyt nem lenne szabad adni senkinek, munkából kell(ene) élni!
13as!
Nekem ezt szemtől szembe előadta a negyvenes szomszédasszonyom hatalmas szenvedéllyel, még a választások előtt.
Vannak ilyen emberek, az internethasználók közt is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!