Sok magyar utálja a svédeket, mert túl befogadóak, de akkor nem volt baj amikor csomó 56-os menekültnek helyet adtak?
>minden elkepzelheto es elkepzelhetetlen modon tamogatja a nem europai bevandorlast.
en sem utalom a svedeket,max sirok a nevetestol hogy sokuk komolyan beveszi hogy mekkora jo ez a "multi racial- multi cultural" tarsadalom..mikozben napi szinten kiutkozik hogy ilyen tarsadalom sose letezett.az hogy te 56os europai magyar emberekkel osszemosod,az mutatja az elkepeszto nyakatekert logikatokat.
szerintem te meg nem voltal Svedorszagban,nekem volt "szerencsem"..Stockholm olyan mintha Kabulba erkeztem volna,olyan koncentracioja van a harmadik vilagbelieknek.nem baj,meg egy par ev es olyan gondok lesznek,hogy mar a menekules videkre,es az egyre tavolabbi szuburban teruletekre se menti meg oket.
Svédeknél az a durva és felfoghatatlan, hogy a svéd férfiaknak még tetszik is az, hogy amiket a nőkkel (akár a saját feleségükkel is) művelnek a bevándorlók. A svéd nők egy része pedig odavan értük, mert jók az ágyban szerintük és egzotikus pasik. Ráadásul jövőre lesz Svédországban férfimentes fesztivál is, ahelyett, hogy a bevándorlókat kitiltanák, inkább minden férfit kitiltanak róla.
100 év múlva nagyítóval kell majd keresni a svédeket Svédországban, az biztos.
@pufajkas
ezt birom enis,senki nem mondta hogy baromi gazdagok,tanusithatom,legjobb cuccokban jarnak,legjobb kocsik,legjobb hazak/lakasok,hegeszto haverom kb havi 800k forintot visz haza atszamitva koronabol,ez ok,csak meddig "jo" a jolet,ugye mikor amugy a tarsadalom hullik szet,raadasul,az eszaki joleti allam is recseg ropog,mivel naluk egyre kevesebb embernek kellene egyre tobbet eltartani,naluk a vilagon egyik legmagasabb az SZJA,igen am,csak ugye ezzel a szivarvany "multi racial-multi cultural" tarsadalommal nem oly sokaig lehet ezt jatszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!