Mostanában miért építenek át mindent/az új épületeket, járműveket stb. miért építik meg ilyen nyugati cicomás sci-fis stílusúra?
Szerintem ez csak felesleges pénzelvonás, és növeli a dolgok elkészülési idejét. Ráadásul ezek az új dolgok (főleg járművek esetén) nagyobb karbantartást igényelnek, mert bonyolultabb szerkezetek.
Itt van pár példa:
Ilyenre akarják építeni az új Buda-Csepel hidat:
Miközben a déli vasúti összekötő híd egyszerűen ilyen, robosztus és strapabíró, könnyű javítani:
Ilyen az eredeti 3-as metrókocsi:
Ilyen a felújított:
Valamint ez csak a személyes véleményem, de szerintem a magyar kultúrához, néplélekhez (lázadozás, szabadságharcok, régen paraszfelkelések, pragmatizmus, keménység, gyakorlatiasság, rockzene szeretete, törzsi múlt stb.) sokkal jobban illik ez a Dieselpunk-os, Mad Max-es, ipari stílus, mint ezek a nyugati sci-fis cicomák :D
Nektek mi a véleményetek erről?
"Ráadásul ezek az új dolgok (főleg járművek esetén) nagyobb karbantartást igényelnek, mert bonyolultabb szerkezetek."
Valóban nekem is minden álmom, hogy mindennap kigyulladjon a 3-as metró.
"sokkal jobban illik ez a Dieselpunk-os, Mad Max-es, ipari stílus, mint ezek a nyugati sci-fis cicomák :D"
Látszik egyeseknek fogalmuk sincsen, mi a science fiction, mert akkor nem írnál ekkora hülyeséget. (Dieselpunk és Mad Max is nyugati sci-fi).
Jajj Istenem, megnéztem a legelső képedet. :D
Szerintem te sem gondoltad komolyan, hogy Magyarország így fog kinézni valaha is. Nézd meg, hogy a Dagállyal mit csináltak:
Később beismerték, hogy csak kamu volt:
Ennyit a Balkánról.
Senki ne gondolja már komolyan, hogy a magyarok képesek ilyet létrehozni és fenntartani, amikor a szemetet és a csikkeket nem dobják be a kukába. Egy igénytelen nép nem tud ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!