Nincs még itt az ideje, hogy minden hazafias magyar Reformátussá váljon?
Egyszerűen nincs más választás:
A Pápa szerint be kell engedni a migránsokat, a görögkatolikus Orosz Atanáz püspök Orbánellenes kijelentést tett, ahogy egy evangélikus lelkész is, az Unitáriusok legalizálnák a melegházassagot, a szektákat meg hagyjuk.
Én ismerek egy református lelkészt, a feleségét és az 5 gyereküket és mindannyian azt hirdetik, hogy segíteni kell a menekülteken a kereszténység és Jézus Krisztus nevében, mert mind Isten gyermekei vagyunk.
Nos, erre mit varrsz?
Én is ismertem egy német családot, pont 5 gyerekük volt nekik is, és egy házat tartottak fenn a "menekültek" elszállásolására. Marha nagy pénzeket kaptak rájuk, abból tartották el a saját gyerekeiket, autót vettek nekik később, utaztak is belőle.
Persze ők is azt mondták, hogy a korlátlan segítőszándék vezérelte őket, ájtatosan beszéltek a szerencsétlen rászorulókról. A gyerekeiknek meg soha nem vettek semmit, hanem lefölözték, amit a lakóikra kaptak.
Még arra is volt képük, hogy azzal dicsekedjenek, hogy ők az életüket áldozzák a "menekültekre".
Pedig még csak vallásosak se voltak. Képzelem, mit fényezne magán egy vallásos, sőt, LELKÉSZ család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!