Mit gondoltok, hogy várhatóan megszűnik Magyarország mostani legjobb és legszínvonalasabb műsora a Sznobjektív?
A Hír tv-n zajló nagyon nagy változások bekövetkezte után már valószínűleg Puzsért is eltávolítják, holott a legértelmesebb műsor az övé mostanában egész Magyarországon.
Helyette kapjuk a színvonaltalan, blőd, népbutító műsorokat, s a tévé csak ezt az egyre ocsmányabb palástolt személyi kultuszt fogja adni (a plakátkampányok, ahol a kormány eredményeit dícsérik és miegymást tesznek gyakorlatilag egyenlőek a személyi kultusszal).
Én valoó világot szeretem meg a többi ilyen müsort, élyel nappal bpt is nézem, engem ilyen h Puzsér nem érdekel nem is értem mit mondd én el vok nélüéleh is. Nem érdekel.
20/F
Én is imadom ezt a Kálmán Olgát, nagyon tehetséges kislány... És hát pulicer díjas nem érted? Hol a Puzsérod pulicer díja? Tudod mit kell ahhoz letenni az asztalra?
Meg ott van a csodálatos Havas tanárúr is! Vissza a tévébe azzal a csuda édes fiúkával!
Hol van hozzá képest ez a Puzsér? Ez egy állat, egész nap csak üvölt! Hol a táncsicsmihály díja? Neki olyan nincs mi?! Bezzeg a tanárúrnak van!
Ilyen műsorokra és emberekre van igény, nem ilyen igénytelen huszon, harminc éves kis senkikre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!