Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok, hogy várhatóan...

Mit gondoltok, hogy várhatóan megszűnik Magyarország mostani legjobb és legszínvonalasabb műsora a Sznobjektív?

Figyelt kérdés

A Hír tv-n zajló nagyon nagy változások bekövetkezte után már valószínűleg Puzsért is eltávolítják, holott a legértelmesebb műsor az övé mostanában egész Magyarországon.

Helyette kapjuk a színvonaltalan, blőd, népbutító műsorokat, s a tévé csak ezt az egyre ocsmányabb palástolt személyi kultuszt fogja adni (a plakátkampányok, ahol a kormány eredményeit dícsérik és miegymást tesznek gyakorlatilag egyenlőek a személyi kultusszal).

2018. aug. 2. 11:40
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
4%

Én valoó világot szeretem meg a többi ilyen müsort, élyel nappal bpt is nézem, engem ilyen h Puzsér nem érdekel nem is értem mit mondd én el vok nélüéleh is. Nem érdekel.

20/F

2018. aug. 13. 08:51
 22/22 anonim ***** válasza:
68%

Én is imadom ezt a Kálmán Olgát, nagyon tehetséges kislány... És hát pulicer díjas nem érted? Hol a Puzsérod pulicer díja? Tudod mit kell ahhoz letenni az asztalra?

Meg ott van a csodálatos Havas tanárúr is! Vissza a tévébe azzal a csuda édes fiúkával!

Hol van hozzá képest ez a Puzsér? Ez egy állat, egész nap csak üvölt! Hol a táncsicsmihály díja? Neki olyan nincs mi?! Bezzeg a tanárúrnak van!

Ilyen műsorokra és emberekre van igény, nem ilyen igénytelen huszon, harminc éves kis senkikre...

2018. szept. 7. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!