Mit jelent az, hogy normális ellenzék kellene a jelenlegiek helyett?
Mondjuk jó lenne, ha végre elengednék a migránskérdést.
Viszont még mindig ott járunk, hogy minél több migráns, kerítés lebontása, a magyarok is bűnöznek.
Lenne itt kétségbe esés a kormányoldalon ha normális ellenzék lenne.
Buknák a következő választást. Addig jó amig igy van.
"Tudna valami okos alternatívát felmutatni. Mert a mészárosozás, stadionozás a mellékelt ábra szerint nem jött be."
Értem. Szóval szerinted az a korrupciós szint, ami Magyarországon van, az teljesen normális, ahogy az is, hogy a miniszterelnök közpénzből stadiont építtet magának a hátsó kertben. Szerinted ez teljesen rendben van és csak mészárosozás és stadionozás megy. Értem, világos.
"Mondjuk jó lenne, ha végre elengednék a migránskérdést. Viszont még mindig ott járunk, hogy minél több migráns, kerítés lebontása, a magyarok is bűnöznek."
Akkor lényegében egy NSDAP kell nektek ellenzéknek, ami mocskos kűfődiek ellen harcol folyamatosan, akik igazából nem is akarnak Magyarországra jönni, de rohaggyon meg minden kűfődi és ez a lényeg. Jól mondtam.
"Lenne itt kétségbe esés a kormányoldalon ha normális ellenzék lenne. Buknák a következő választást. Addig jó amig igy van."
Ebből nem derült ki semmi.
Nem kellene normális ellenzék, ha normális kormányunk volna.
Kezdjük ott, hogy évről évre egyre több párt alakul. Ennek semmi értelme a jelenlegi választási rendszerben. Még mindig képtelenek megérteni, hogy így csupán egymástól veszik el a szavazatokat. (lásd a a taktikai szavazás, alapötlet jó volt, de a kivitelezés...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!