Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszeseknek az tetszene...

A fideszeseknek az tetszene ha nem lenne ellenzék, és kizárólag ők uralkodnának? Ez lenne a fiatal demokraták szövetsége?

Figyelt kérdés
2018. aug. 1. 21:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10 jé akkor pont olyanok mint a nemzethy jobboldali keresztény konzervatívok.

Ja hát persze, a gyökerük is ugyan az az MSZMP

2018. aug. 2. 09:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Látom neked sem erősséged a szövegértés, akkor segítek.

A fiatal demokraták szövetsége egy demokrácia egyik pártja. Lényegtelen, hogy a párton belül milyenek a szokások, körülmények és viszonyok, a fontos, hogy az ember maga dönthet arról, hogy támogatja-e őket, tagja lesz-e a szervezetnek vagy sem.

Ezzel összehozni egy olyan kifejezést, hogy "uralkodni", ahol a környezet kizárja a demokráciát, hszen ha valaki vagy valami ualkodik a többin, akkor az nem választás kérdése, nem demokrácia, hanem királyság vagy rokon állímformái, az egyet jelent azzal, hogy az illetőnek fogalma sincsen a kettő köztti különbségről.

Ha ez is túl bonyolult volt akkor szólj, elmondom eccerűbben is.

2018. aug. 2. 16:02
 13/13 anonim ***** válasza:

#12 nagyon nem akarod megérteni mit írtam, de ennek valami jobb védőszöveggel kéne elvenni az élét.

Sebaj, én a pápa vagyok, és az vagyok, mert azt mondom magamról ;)

2018. aug. 2. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!