A fideszeseknek az tetszene ha nem lenne ellenzék, és kizárólag ők uralkodnának? Ez lenne a fiatal demokraták szövetsége?
#10 jé akkor pont olyanok mint a nemzethy jobboldali keresztény konzervatívok.
Ja hát persze, a gyökerük is ugyan az az MSZMP
Látom neked sem erősséged a szövegértés, akkor segítek.
A fiatal demokraták szövetsége egy demokrácia egyik pártja. Lényegtelen, hogy a párton belül milyenek a szokások, körülmények és viszonyok, a fontos, hogy az ember maga dönthet arról, hogy támogatja-e őket, tagja lesz-e a szervezetnek vagy sem.
Ezzel összehozni egy olyan kifejezést, hogy "uralkodni", ahol a környezet kizárja a demokráciát, hszen ha valaki vagy valami ualkodik a többin, akkor az nem választás kérdése, nem demokrácia, hanem királyság vagy rokon állímformái, az egyet jelent azzal, hogy az illetőnek fogalma sincsen a kettő köztti különbségről.
Ha ez is túl bonyolult volt akkor szólj, elmondom eccerűbben is.
#12 nagyon nem akarod megérteni mit írtam, de ennek valami jobb védőszöveggel kéne elvenni az élét.
Sebaj, én a pápa vagyok, és az vagyok, mert azt mondom magamról ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!