Ki legyen a miniszterelnök?
Ha hirtelen Orbán Viktor bármilyen okból,nem lenne tovább miniszterelnök,kit látnál helyén szívesen?
Mindegy,hogy lenne-e reális esélye rá,hogy ő legyen,kérdés az hogy Te kit látnál szívesen?
Látom itt nyomkodják a nullákat a ballib elvtársak, de konkrét javaslata egynek sincs a bukott vezérein kívül. :D
Én eddig valami jobbikost mondtam volna, de úgy gondolom, hogy leírták magukat. Szóval nem tudom ki legyen a miniszter.
Kérdező, tudod miért tartunk ott, ahol tartunk (például az, maiért e kérdés megfogalmazódott benned)?
Olvasd el a válaszokat. Mindent elmondanak. Különösen egy nem sokkal feljebb lévő nulla pontozásút emelnék ki. Most mondom, akire te gondolnál titkon, azt öt perc alatt megölnék az itt pontozók.
A jelenlegi politikai "elit"-ben nincs alkalmas személy (beleértve az összes eddigit is - a jelenlegivel együtt),
mert nincs bennük erkölcsi tartás, alázat és kellő kreativitás. Új arc kell, aki még nem fertőződött meg a mutyival.
Thürmer Gyula alkalmas lenne miniszterelnöknek.
Nem kèrek fikàzós megjegyzèst!
Ha felnőtt embernek tartod magad,akkor elfogadod a vàlaszt.
Ha nem tetszik jogod van hozzà,hogy nyomj egy piros kezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!