Miért csak itt ilyen sz@r?
Figyelt kérdés
Körülöttünk lévő országokban miért annyival nagyobb a fizetés? Miért csak mi szenvedünk ilyen alacsony bérekkel? Mitől van ez??2018. júl. 28. 15:16
1/13 anonim válasza:
Mert itt feudalizmus van. Itt a beosztottaknak semmi esélyük nincs a kitörésre, kivéve, ha csókosa valaki valakinek...
2/13 anonim válasza:
Javaslom, költtözz át Ukrajnába, vagy akár Szerbiába, és utána beszélgessünk erről.
3/13 anonim válasza:
A környezetemben mindenki aránylag jól keres. Asszony is havi nettó 4 kilót.
De ki lehet menni, én pl. cseh munkavállaló vagyok.
4/13 anonim válasza:
A kérdésed alapján nyilván azért, mert fogalmad sincs hogy a valóságban milyenek is a körülmények máshol, csak valahol hallottál valami mesét arról hogy a határon túl kolbászból van a kerítés, és most háborogsz hogy a tiéd miért nem...
5/13 anonim válasza:
#3: Akkor mégse olyan jó itt, ha kimentél, vagy legalábbis külföldi cégnél kamionozgatsz.
6/13 anonim válasza:
5.
Igen, mint tudjuk, sok helyütt magasabbak a bérek külföldön. De mondjuk nem tegnap óta.
7/13 anonim válasza:
"De ki lehet menni, én pl. cseh munkavállaló vagyok."
Múltkor meg még Hollandiában voltál.
8/13 anonim válasza:
7.
Igen. Most meg Ausztriában vagyok. Tudod, van ez a nagy benga vas, ez a kamion, és megy. Motor hajtja, és rakományt szállít ide - oda, vezeti a sofőr.
9/13 anonim válasza:
Mert sok az olyan proli mint te.
10/13 anonim válasza:
"Igen. Most meg Ausztriában vagyok. Tudod, van ez a nagy benga vas, ez a kamion, és megy. Motor hajtja, és rakományt szállít ide - oda, vezeti a sofőr."
Most új dolgokat tudott meg a világról a ballib-elvtárs. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!