Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy az ellenzéki pártok közül, egyedül a DK nem szavazta meg a képviselők fizetésemelését?

Figyelt kérdés
2018. júl. 27. 19:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
Marketing. Tudták hogy úgy is meg lesz szavazva, úgy tettek mintha ők nem akarják. De nem értem hogy a többi ellenzéki párt miért nem csinálta ugyanezt, így egy az egyben a narancskomcsikra lehetne fogni.
2018. júl. 27. 19:14
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
Nem oszt nem szoroz, Gyurcsány Ferenc miatt én biztos nem fogok rájuk szavazni. A legtaszítóbb ellenzéki politikus.
2018. júl. 27. 19:21
 3/13 anonim ***** válasza:
55%

1) Én is megszavaznám a saját fizetésemelésemet. A DK is megszavazta volna, ha nem lett volna 100% hogy nélkülük is keresztül megy a dolog. Ez inkább álszentség szerintem.

2) Ez olyan aprócska összeg, hogy tök mindegy. Naponta többet lop el a Fidesz.

3) Ha a parlamenten akarunk spórolni, akkor kezdésnek a létszámot kellene csökkenteni. Méghozzá egész pontosan addig, amíg minden parlamenti tagnak súlya van. Az, hogy a nagy államférfiak csak gombnyomkodó kellékek szerintem röhejes.

2018. júl. 27. 19:22
 4/13 anonim ***** válasza:
55%
Gyurcsány egy igazi oligarcha, aki már hatalmas vagyonra tett szert pártállami kapcsolatrendszere segítségével, neki ez már nem számít. A DK-ban meg az van, amit Gyurcsány akar és kész.
2018. júl. 27. 19:25
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
Amúgy Országgyűlési Közvetítést elnézve, ők is ugyanúgy ellógják az üléseket, mint a Fidesz, MSzp, stb. Szóval semmivel sem különbek, csak ingyelélők vagy inkább élősködők.
2018. júl. 27. 19:41
 6/13 anonim ***** válasza:
72%
A DK-t a parlamentben, mint bármilyen befolyásoló tényező, úgy tudnám jellemezni mint a porszemet a lábtörlőmön.
2018. júl. 27. 19:47
 7/13 Andizsuzsi ***** válasza:
52%

Egyrészt ez a megállapítás nem igaz.A DK és a LMP nemmel szavazott, a függetlenek közü Bősz Anett tartózkodott, Dúró Dóra és Hadházy Ákos szintén nemmel. És az MSZP frakció többsége is nemmel - bár ők büntetésre számíthatnak.

Másrészt Gyurcsány eddig is különböző alapítványoknak utalta a tiszteletdíját, így az emeléssel azok járnak jól.

2018. júl. 27. 20:13
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem meglepő egy olyan vezetővel aki fel sem veszi a fizetését pedig mégy nyomorult strómanja sem volt soha, de még a családját meg a haverjait sem nyerette soha a tendereken. A parlamentbe csak ilyen ember kellene, az összes többi, főleg a Fidesz elsüllyedhet szégyenében.
2018. júl. 27. 20:13
 9/13 anonim ***** válasza:
26%
Az LMP sem szavazta meg.
2018. júl. 27. 20:15
 10/13 anonim ***** válasza:
54%
Napi debil koalíciós propaganda.
2018. júl. 27. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!