Gyurcsány Ferenc vállalná, hogy ő legyen az ellenzéki összefogás miniszterelnökjelöltje 2022-ben?
Elfelejted a fiatalokat, akik még nem foglalkoztak politikával 2006-ban.
Körükben úgy tapasztalom, hogy Gyurcsányt egy vicces, szimpatikus embernek tartják, Orbánt meg nagyon gáznak...
"Nem akarlak elkeseríteni,de most sem a fiatalok szavaztak a Fideszre hanem az öreg nyuggerek akiket a megtudtak vezetni a migráns témával."
No igen, ez a faék egyszerűségű gondolkodás pont megfelel a DK-nak. Hány százalékot is nyert ezzel?:D
"Elfelejted a fiatalokat, akik még nem foglalkoztak politikával 2006-ban.
Körükben úgy tapasztalom, hogy Gyurcsányt egy vicces, szimpatikus embernek tartják, Orbánt meg nagyon gáznak..."
Én 2006-ban nem foglalkoztam ma már foglalkozok és 30 évnél fiatalabb vagyok.
Gyurcsány olyan, mint Orbán nem bírná elképzelni, hogy valami másodlagos szerepet töltsön be. Viszont a fiatalok ma Magyarországon nem elegendőek, hogy választást lehessen nyerni. Főleg, ha van előttük a többség, aki nem felejt.
Gondolom azért billegett most is bejutás küszöbén a DK, mert annyira népszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!