Fideszesek! Mi a véleményetek erről a videóról?
Ha Fideszes vagyok az a baj.
Ha Munkàspàrti vagyok az a baj.
Ha Fradista vagyok az a baj.
Ha Újpest drukker az a baj.
Ha gazdag vagyok az a baj.
Ha szegèny vagyok az a baj.
Ha megmondom a vèlemènyem az a baj.
Ha csendben vagyok az a baj.
Ha migrànspàrti vagyok az a baj.
Ha migrànsellenes az a baj.
Ha tàmogatom az orvosoknak a hàlapènzt az a baj.
Ha nem tàmogatom a hàlapènzt az a baj.
Ha tàmogatom a melegeket az a baj.
Ha tàmadom őket az a baj.
Ha suzukim van az a baj.
Ha luxus autóm van az a baj.
Ha leírom az őszinte igaz gondolatom a GYJ-n az a ban.
Ha hazudok a GYK-n ès trollkodok az a baj.
Ebben az orszàgban mindig baj valami valakiknek.
Olyan sose lesz,hogy egyet èrtsünk.
Off: Nem tudtam nem észrevenni, hogy fideszes barátaink mennyire a személyre koncentrálnak a tartalom helyett...
Tipikus...
Érdekes anno mikor azt mondta, hogy chemtraillel meg tudatmódosítási technikával (értsd titkos gépekkel) mossák az emberek agyát és sírva röhögtek, amikor magyarázta hogy fogtömésbe helyezett lehallgatókészülékekkel lehet a hangulatot befolyásolni, mennyire változik az emberek véleménye...
Mi változott árpiban? Semmi, csak most Orbánra köpköd. Kíváncsi lennék, ha mszp kormány lenne és rájuk mondaná most mit mondanának rá?
Amúgy 9:00-nél mi az a közjáték ?
"gázspré hogy rohadjon ki a beled, bu** g**"
1. Árpi elmebeteg fogyatékos, ezt mindenki elismeri
2. Ami mond nem állja meg a helyét. A kapitalizmus korlátlan mennyiségű bérkülönbséget tesz lehetővé. Mi magyarországon csak most kezdjük ezt érezni. [link] máshol már karnyújtásnyira vannak a kő gazdagok gold-tenis-wellness clubjai a gettók mellett erről is Orbán tehet?
3. Sajnos sokan bedőltek a bankoknak/biztosítóknak/hitelintézeteknek és felvették a devizahitelt. A bankok csak szeretnék vissza a pénzüket. Hogy ez mennyire reális nem tudom. De ezt a pénzügyi csomagot a bankok állították össze és nem Orbán.
Ez a kapitalista jövő [link]
A gazdagok még gazdagabbá válnak, hisz a rendszer megkönnyíti a helyzetüket. A szegények persze még kevésbé tudnak kitőrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!