Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért adta el a lelkét Dárdai...

Miért adta el a lelkét Dárdai Pali az ördögnek vagyis mészárosnak azzal hogy reklámarca lett a gagyi márkájának? Én azt hittem van tartása erre kiderül hogy ő is csak egy ner kompatibilis valami.

Figyelt kérdés
2018. júl. 21. 23:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
az örögnek :DD jól van orbánfóbiás vedd fel a hátulmegkötős pulcsit :DD
2018. júl. 22. 10:38
 12/16 anonim ***** válasza:

Pénzért miért ne? Herczeg Ferenc A fogyó hold című regénye jutott eszembe, ahol az ellenőrző körúton levő török nagyúr furcsállja, hogy ellenségüktől a magyaroktól vásárolnak fát váruk megerősítéséhez.

"- Mi az? A magyarok fát adnak neked a várépítéshez? - hitetlenkedett a janicsár úr.

- Pénzért hogyne adnának? - válaszolt a bég, aki ezt igen rendjében való dolognak találta."

2018. júl. 22. 11:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Létezik az az összeg amiért bárkinek korpásodik a haja.
2018. júl. 22. 12:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Mindenkinek meg van az ára. Ezt tanuld meg. Neked is van az összeg, amiért szembe mennél a hit rendszerreddel.
2018. júl. 22. 15:24
 15/16 anonim ***** válasza:
#8: "pedig ezzel allast foglalt penztaros mellett." Ez úgy marhaság, ahogy van. Penzert reklamoz egy termeket. Ennyi törtent, nem több. Ettől még nem "puszipajtása" Mészárosnak.
2018. júl. 22. 17:25
 16/16 anonim ***** válasza:

Miért? Pénzért, mi másért?

"azt hittem van tartása"

Biztos van neki, de "van az a pénz".

2018. júl. 23. 04:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!