Akik szerint a Fideszes hírportálok kamu híreket találnak ki a migrációval kapcsolatban, tudnának linkelni, hogy melyek ezek a kamu hírek?
az átlagpolgár életét ha tönkreteszitek gazdasági síkon, akkor nem fogja érdekelni kulturális síkon a sivalkodás
ezen a pályán nyert hatalmasat a fidesz, egyszerűen felelősen kormányozta a pénzügyeket
"Március 15.-ének mi köze van a migrációhoz, Brüsszelhez, Soroshoz és a "balliberálisokhoz"???
Most úgy őszintén!!!"
Úgy, hogy a Soros, meg a Brüsszel, meg a balliberálisok csúfot űznek a mi nemzeti ünnepünkből!
"Úgy, hogy a Soros, meg a Brüsszel, meg a balliberálisok csúfot űznek a mi nemzeti ünnepünkből!"
Ne hazudj, mert Orbán űz csúfot az ünnepekből!!!
És azt magyarázd meg nekem, mivel űz csúfot? :D
Hozz már fel példákat!
És kérlek, ne mutogass!!!
Soros, brüsszel, ballibsik átvették a hatalmat orbi felett, hogy migráncsozzon, brüsszelezzen az ünnepeken? Húúú az igen!
Mikor veszik át a hatalmat megint felette, hogy megbízza kormányalakítással a sorosgyurit? :D
"mint Andizsuzsi és társa, aki ballerezik és libsizik..."
Mit csinálok én ??????
Kamuhír az Origo, Pestis Srácok, Magyar Idők, Ripost stb...
Mert piszkosul nem igaz, hogy ebbe a ku*** országban mindenki boldog és hepi lenne, az sem igaz, hogy mindenkinek sok pénze van és egyre többet költünk, az sem igaz, hogy csökkent volna a szegénység, ráadásul 300ezer fő alá, az sem igaz, hogy csökkent a rezsi, az sem igaz, hogy az adó csökkent volna, az sem igaz, hogy egyre csökken a munkanélküliek száma, SEMMI NEM IGAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy példa: [link]
Én láttam az eredeti műsort és fel is vettem a telefonommal, annyira abszurd volt. Sajnos ők már törölték, miután fél Németország az M1-en röhögött (a viccoldal többször kiparodizálta utóbbaz M1-et, amiért "komoly hírként" nyomták le a viccoldal álhírét).
Ez nem kamu, esküszöm, a híradóban lement, nekem meg is van lementve.
Az M1 archívumában itt volt elérhető, de látom, közben letörölték: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!